Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Seriale Netflix cu lux și opulență

      12 mai 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Dacă glumele cu prețul cireșelor în luna mai te-au afectat profund și simți nevoia de imersare într-un univers cu lux și opulență, așteptând să scadă prețul fructelor la care poftești, iată câteva sugestii.

       

      Pentru că un abonament Netflix, care îți oferă milioane de ore de filme și seriale, este mai ieftin decât un kilogram de cireșe de mai, iată la ce te poți uita să prinzi inspirație pentru momentele în care te vei putea bucura de orice deliciu culinar dorești.

       

      Narcos

       „Vreau să aflu acum ce s-a întâmplat cu cele două kilograme lipsă!”

       

      Un serial cu gangsteri dramatic și realist, care porbește de la povestea adevărată a cartelurilor columbiene. Bine jucat și dozat, serialul care-a generat isterie mondială și a dat tonul altor producții de gen, te asigură că dacă ar fi trăit în România, Pablo Escobar ar fi făcut și trafic de cireșe în luna mai, cu sprijinul puternic al unor politicieni, în timp ce prețul ar fi crescut mai ceva ca ROBOR-ul.

       

       

      The Crown


      „Alo, vă rog să îmi spuneți cât e prețul în Amzei față de Obor.”

       

      Cum se menține în formă regina Angliei și ce mănâncă atunci când face turul lumii sau își așteaptă soțul, ce se servește pe la dineurile oficiale și care au fost provocările la care a făcut față de la începutul domniei, vezi în cel mai bine jucat serial despre regalitate al momentului.

       

       

      Grace and Frankie


        „Sper să plece cât mai repede și să nu le mănânce pe toate.”

       

      Grace și Frankie și-au construit o viață împreună, după ce soții lor le/au cerut divorțul pentru a se căsători unul cu celălalt. Așa că Grace a fondat propriul imperiu de cosmetice și o poți bănui că se răsfață cu cireșe din când în când și le împarte și cu Frankie, poate chiar pe malul mării, când stau cu spatele la cameră, să nu le vedem lacrimile.

       

       

      Gossip Girl

       

      „Moët & Chandon are gust mai bun cu o cireașă în pahar.”

      Fetele astea pot mânca orice vor, mai ales cireșe, oricând, la orice oră, dacă au vreme de meditație după toate bârfele și planurile pe care le pun la cale sau pe care ăncearcă să le contracareze.

       

       

      Dynasty

       

      „Nu îți face griji, am stabilit că mâine îmi vor aduce un bol de cireșe cu avionul privat”

       

      Lux și opulență la max! Conac, avion privat, acțiuni, căsătorii aranjate sau scheme de divorț, campanie electorală, nuntă, conflict și luptă pentru putere, în cel mai plin de bani mediu din toate serialele disponibile.

       

      Extra:

       

      La Casa de Papel

       

      „Maaare grijă la transport să avem.”

       

      Când o întreagă echipă lucrează la un plan complex de jefuire a trezoreriei și planul ăsta e mai dificil și mai interesant decât orice a făcut fiecare membru până la momentul ăla, e clar că o sumă oarecare se va duce și pe cireșe, dacă scapă vii și nevătămați. Poate visează la lux și opulență, vezi și tu de ce.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor