Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Supererou vs. supererou, top 5 cele mai tari confruntări

      22 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      Fanii supereroilor sunt înebuniți după confruntările dintre favoriţii lor şi răufăcători, însă sunt absolut fascinaţi de bătăliile unul contra celuilalt, supererou contra supererou. Întrebarea “Cine ar învinge într-o lupta?” îşi găseşte în sfârşit răspuns. Oricum ştim cu toţii că după ce se pun la respect unul pe celălalt, în final, îşi starng mâinile, fac pace şi îşi unesc forţele împotriva inamicilor comuni. Astfel de lupte între super eroi sunt un fenomen relativ recent în filmele de gen. Înainte de "Batman v Superman: Dawn of Justice" şi "Captain America: Civil War" au mai fost câteva confruntări între personajele Marvel Comics dar nimic de amploarea aceasta.

      Iată care sunt cinci dintre cele mai memorabile bătălii ale supereroilor şi filmele care le-au făcut celebre.

       

      1. Batman vs. Superman

       

      Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”, ne prezintă o confruntare fără precedent între cei mai emblematici supereroi ai lumii. O lupta de proporţii epice îndelung aşteptată. Temându-se că acţiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinţe de necontrolat, legiuitorul oraşului Gotham decide să ia măsuri şi îi declara război noului zeu al oraşului Metropolis. În acest timp, omenirea încearcă să stabilească cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecţie necondiţionată. Cu Batman şi Superman în lupta unul împotriva celuilalt, răufăcătorii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va ameninţă siguranţă întregii planete.Finalul îl ştim cu toţii dar cu siguranţă asta nu a fost tot şi vom avea parte de multe surprize în continuare.

       

      Câştigător: Batman

       


       

      2. Deadpool vs. Colossus

       

      În 2016 odată cu lansarea filmului “Deadpool” asistăm la un duel între Colossus şi Deadpool. Collosus încearcă să-l convingă pe eroul guraliv să renunţe la răzbunarea împotriva lui Francis, rivalul său dintotdeauna şi să se alăture echipei de super eroi X-Men. Refuzul lui Deadpool îi aduce o lupta cu mutantul indestructibil, împotriva căruia nu resuste decât să se aleagă cu oasele rupte. A fost totuşi o lupta inegală în care Colossus a ieşit învingător fără să depună prea mult efort. Deadpool a rămas destul de şifonat, dar nu va faceţi probleme s-a recuperat în totaliate, datorită superputerilor sale de regenerare.


      Câştigător: Colossus

       


       

       

      3. Ant-Man vs. Falcon


      Ant-Man şi Falcon s-au ciocnit în 2015 atunci când Ant-Man s-a furişat într-un depozit pe care îl credea abandonat și din care urma să fure un dispozitiv, ulterior descoperind că era defapt centrul de comandă al celor din Advengers. Nici Falcon şi nici Ant-Man nu au superputeri dar ambii posedă o tehnologie avansată care îi face capabili de forţe supraomeneşti. Rucsacul lui Falcon îi permite acestuia să zboare iar ochelarii speciali îi îmbunătăţesc vederea, pe de altă parte Ant-Man se poate micşora la dimensiuni microscopice. Astfel că nu a durat mult până când Ant-Man să îşi dea seama că rucsacul este punctul vulnerabil al lui Falcon şi astfel, micşorându-se, el s-a strecurat în acesta şi i-a distrus circuitele.

       

      Câştigător: Ant-Man

       


       

      4. Thor vs. Iron Man

       

      Prima întâlnire dintre Iron Man şi Thor în filmul “Avengers” din 2012 nu a mers conform planului pentru nici unul dintre cei doi super eroi. Iron Man şi aliaţii lui îl aveau pe terifianul Loki de partea lor, dar Thor avea alte planuri pentru fratele său şi voia să-l trimită înapoi în Asgard. Între cei doi începe o lupta din care este clar că Iron Man este depăşit de puterea mitică a Zeului Tunetului. Thor îşi foloseşte controlul asupra fulgerului împotriva lui Iron Man însă asta nu face decât să-i încarce cu energie armura acestuia. Dar chiar şi aşa Thor îi este superior ca forţă şi abia când apare şi Captain America cei doi se decid să facă armistiţiu.

       

      Câştigător: Thor

       


      5. Iron Man vs. The Hulk

       

      Atunci când The Scarlett Witch îşi foloseşte puterile pentru a-l manipula pe Hulk în planurile sale malefice, Iron Man îşi pune armura sa specială “Hulkbuster” în încercarea de a-l opri. Cei doi Avengers se lupta chiar în mijlocul oraşului distrugând totul în jur. Binenţeles, fiecare lovitură pe care o încasează Hulk îl face doar mai nervos şi imposibil de controlat, astfel că Tony Stark se află într-o poziţie precară pe tot parcursul confruntării. Că să îl poată opri, Iron Man aruncă o clădire întreagă asupra lui Hulk atrăgând astfel criticile tuturor pentru distrugerile aduse oraşului.


      Câştigător: Iron Man

       

       

      Sursa: movies.about.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor