Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Campaign

      26 septembrie 2012, Autor: Iulian Chirila
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Mie întotdeauna mi-au plăcut tam-tam-urile de la americani, cum se agită ei, campaniile lor pentru a se merge la votare, absolutely loving it. Îmi plac dezbaterile alea ale lor, televizate, cu întorsături de situaţie şi dezvăluiri “şocante”. Ei bine, dacă vă plac şi vouă, atunci e musai să vedeţi noua producţie THE CAMPAIGN (cu Will Ferell şi Zach Galifianakis - yup, I still don’t know how to pronounce it! :)) ).

       

      Congressman-ul Cam Brady se pregăteşte pentru o nouă rundă de alegeri câştigate din start, pentru că-i singurul participant. Toate bune şi frumoase, roz de-a dreptul, până când o comite ceva mai serios (c-o gagicuţă, ca să zic aşa) iar doi moguli decid că nu mai e OK să-l finanţeze – şi că e musai să se schimbe candidatul – pentru a-l putea manevra ceva mai bine. Schema lor diabolică e să cumpere un candidat, care să le susţină planurile de a “muta” o fabrică din China în State, pe care să-i plătească ca vai de mama lor pentru a-şi dubla profiturile. Şi ce alegere mai inspirată decât super-ciudatul orăşelului, Marty Huggins.

       

      Evident, omuleţul trebuie “tuningat”, transformat în candidatul perfect – şi nu numai el, ci şi familia lui. Acestea fiind decise, să-nceapă lupta! Care-i tare amuzantă, cel puţin pentru mine, cu toate “exagerările” de rigoare. Şi da, în State, dacă-ţi împuşti contracandidatul care s-a filmat în timp ce-ţi seducea nevasta, urci în sondaje! :))

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor