Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Deuce 2 - season finale

      7 noiembrie 2018, Autor: Iosif Prodan
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      După un sezon plin cu filme porno, pești abuzatori și crime mai mult sau mai puțin pasionale, The Deuce S02 se îndrepta spre un final glorios. Urma premiera lui Red Hot, filmul la care Candy (Maggie Gyllenhaal) a trudit din greu (pe sub mese și în combinații cu mafioți italieni), relația dintre Vince (James Franco) și Abby (Margarita Levieva) era pending pentru un nou status, iar dispariția lui CC anunța un val de urmări imprevizibile.

       

      Pe parcursul celui de-al doilea sezon, poveștile au tot evoluat, la fel și relațiile dintre personaje (relația dintre Vince și Abby fiind de departe cea mai cool din tot serialul), dar nimic nu anunța iureșul de rezolvări din ultimul episod. Totul părea să se îndrepte spre un climax (pun intended) mișto, dar finalul sezonului a fost departe de așteptări.

       


       

      A început bine, cu premiera de gală a filmului lui Candy însă n-am văzut nimic altceva decît niște discuții de foaier. Toată așteptarea creată timp de episoade întregi despre cît de șmecher e Red Hot nu s-a împlinit în vreun fel, mai mult, întîlnirea cu publicul nu apare deloc, așa cum nici rezolvarea problemei cu producătorii care împreună ajunseseră la 125% din acțiuni nu e tratată în vreun fel.

       

      De fapt, întreg episodul final al sezonului 2 lasă lucruri nerezolvate. Ashley este găsită moartă, dar nu știm cine a ucis-o, pe băiatul lui Candy îl vedem cu ochiul vînăt, dar nu știm ce a pățit (l-a bătut tatăl lui Candy? de asta n-a vrut că băiatul să-și vadă mama?), cu cadavrul lui CC nu știm ce s-a întîmplat (o să apară pe undeva la un moment dat în sezonul 3?), banii pe care se presupune că mafioții italieni i-au plătit pentru Lori s-au evaporat și ei din discuție (bănuim că există și aceștia pe undeva, dar rămîne să vedem tot în sezonul 3).

       

       

      Practic, întreg episodul e un festival dramatic. După moartea lui CC din finalul episodului anterior, acum ajung la final și Rodney, ucis într-un schimb de focuri cam stupid cu Poliția, Larry se reconverteste profesional, multe dintre prostituate își schimbă și ele carieră. Ce rămîne la fel este partea cu mafioții și localurile lor. Pînă și Paul ajunge înapoi la mîna lui Pipilo, Abby e tentată să guste din fructul interzis al banilor obținuți de Vince la bordeluri, înțelegînd că sînt prea puține lucruri pe care le poate schimba în cartierul The Deuce. Cumva, că era de așteptat sau nu, cam toate personajele suferă modificări ale traiectoriei în acest ultim episod, afluența de switch-uri fiind însă destul de greu de digerat.

       

      All in all, rămîn multe piste narative deschise pentru sezonul 3, cu Candy și Lori în plină ascensiune în “cinema”, foarte probabil și Larry își va începe cariera de actor profesionist, Harry intră puternic pe piața de VHS-uri, barurile și bordelurile controlate de Pipilo merg bine în continuare, iar peștii și prostituatele își continuă treaba (dar deja s-au schimbat liniile în totalitate, nu mai recunoaștem pe nimeni dintre figurile cu care a început serialul).

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor