Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tom Hardy – Interviu „This Means War”

      5 iunie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

       

      După un debut de succes cu rolul din filmul lui Christopher Nolan, „Inception”, actorul londonez Tom Hardy a reuşit să-şi consolideze cariera, datorită sentimentului de masculinitate pe care îl transmite prin intermediul ecranului. Thriller-ul „Tinker Tailor Solider Spy” şi drama „Warrior” n-au făcut altceva decât să-i aducă şi mai mult succes. În 2012, Hardy va atrage din nou atenţia, dar de data aceasta la un alt nivel, dat fiind faptul că va apărea în două dintre cele mai importante filme ale anului: „The Dark Knight Rises” şi „This Means War”.

       

      Iată câteva dintre temele dezbătute de Tom Hardy într-un interviu recent:

       

      „This Means War” va oferi fanilor ceva diferit. În ce constă acest lucru?


      Este o comedie plină de acţiune, în care regizorul McG a folosit diversitatea. Nu e nimic mai interesant ca o întorsătură de situaţie. Este o comedie clasică, dar în acelaşi timp găsim şi multă acţiune. Maşini rapide, elicoptere, un scenariu bine pus la punct şi o coloană sonoră minunată. Toate au contribuit la reuşita acestui film.

       

       

       

      Până acum ai interpretat roluri de tipi duri. Cum a fost să portretizezi un personaj amuzant?


      Să fiu sincer, a fost destul de diferit, sunt mai multe reguli pe care trebuie să le respecţi atunci când interpretezi un astfel de personaj. Actoria este de două feluri: reprezentativă sau de prezentare. Pot prezenta un personaj, cum ar fi Daniel Day-Lewis în „Gangs Of New York”, este o prezentare complexă. Apoi, este interpretarea reprezentativă, atunci când ai o persoană ce se află într-un mediu sau într-o situaţie. În cazul comediei, este vorba de actorie reprezentativă. În acest film reprezint o persoană ce se întâmplă să fie un spion, care se îndrăgosteşte de o fată.

       

       

      Personajele interpretate de tine şi de Chris Pine, luptă pentru aceeaşi fată, Reese. Care personaj crezi că ţi se potriveşte mai bine? Tuck sau FDR?


      Mă atrage mai mult genul de personaj cum este Tuck. Un bărbat adevărat este foarte greu de găsit. Virtuţiile care te fac bărbat, totul de la răbdare până la curaj, sunt caracteristici care sunt adesea răsplătite cu aceeaşi monedă. Meseria mea se întâmplă să mă aducă în lumina reflectoarelor, unde prefer să interpretez acest gen de personaj.

       

       

       

      Publicul a fost încântat de legătura dintre tine şi Chris, la fel cum le-a plăcut să urmărească şi lupta voastră pentru Reese.

       

      Nu poţi spune de la început cum te vei înţelege cu cineva. Poţi face orice, dacă cineva nu te place, asta este. Atunci când lucrezi cu profesionişti precum Chris sau Reese, este uşor să legi prietenii. În această industrie trebuie să te înţelegi bine cu colegii, iar dacă acest lucru nu este posibil, măcar să dai această impresie pe ecran. Chris Pine e un tip de treabă. Este genul de persoană cu care să mergi la distracţii.

       

       

      Întâlnirile din timpul nopţii sunt esenţiale atunci când vrei să cucereşti pe cineva. „This Means War” poate declanşa romanţe printre oameni?

       

      Părerea mea este că are ceva atrăgător pentru fiecare dintre noi. Există acţiune, frumoasa Reese Witherspoon, precum şi chipeşul Chris Pine. Imaginile sunt de calitate, iar comedia este amuzantă.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor