Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 10 seriale supranaturale cu şi pentru adolescenţi

      21 iunie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Adolescenţii pot fi unii dintre cei mai loiali fani ai serialelor de televiziune. Sau nu. E greu să îţi dai seama cu toţi hormonii de coşmar care îi atacă din toate părţile.

       

      Adevărul e că sunt doar ceva mai complicaţi. Cam la fel de complicaţi ca aceste showuri sci-fi pentru adolescenţii care încep să se descopere pe ei înşişi, iar aceste seriale minunate contribuie într-un fel sau altul la formarea identităţii lor.  

       

      Iată, aşadar, o listă cu unele dintre cele mai bune 10 de seriale fantasy/sci-fi cu şi pentru tinerii care sunt fascinaţi de supranatural.

       

      Stranger Things

             Stranger Things este unul dintre cele mai populare şi apreciate seriale ale genului din această perioadă, creat de fraţii Duffer. Seria spune povestea unui grup de prieteni, copii care trăiesc într-un oraş din statul Indiana, în anii 1980, şi a întâmplărilor stranii care îi ameninţă. Aşteptăm cu nerăbdare noul sezon, al treilea. Se lansează pe 4 iulie pe Netflix.

       

      American Horror Story

             American Horror Story (FX, 2011) e o serie horror antologică dezvoltată de Ryan Murphy şi Brad Falchuk. Serialul se concentrează pe diferite personaje şi locaţii, inclusiv o casă cu un trecut bântuit, un azil de nebuni, un clan de vrăjitoare, un spectacol cu ciudaţi, un hotel, o fermă posedată şi un cult.

       

      Supernatural

             Supernatural (The CW, 2005) e un serial american horror de fantezie creat de Eric Kripke. Doi fraţi, Sam (Jared Padalecki) şi Dean Winchester (Jensen Ackles), calcă pe urmele tatăl lor şi devin vânători de fantome, demoni, monştri, zei şi alte forţe supranaturale care cutreieră pământul.

       

      Doctor Who

       


       

      Doctor Who (BBC, 2005) este un serial SF britanic creat de Sydney Newman, C. E. Webber şi Donald Wilson. Serialul prezintă aventurile în timp şi spaţiu ale aventurierului extraterestru cunoscut drept Doctor, un stăpân al timpului care îşi poate schimba înfăţişarea şi genul, şi companionii lui.

       

      Once Upon a Time

       


       

      Once Upon a Time este un basm dramatic american care s-a lansat pe 23 octombrie 2011, pe ABC. Acţiunea serialului are loc în orăşelul fictiv de la malul mării Storybrooke, Maine, locuit de personaje cunoscute din diverse basme celebre teleportate în "viaţa reală" în urma unui blestem puternic.

       

      Heroes

             Heroes este un serial SF creat de Tim Kring, care a avut patru sezoane, din 25 septembrie 2006 până pe 8 februarie 2010. Seria spune poveştile unor oameni obişnuiţi care îşi descoperă puterile supraumane şi se luptă cu efectele acestor noi abilităţi asupra vieţilor lor.

       

      Buffy the Vampire Slayer

             Buffy the Vampire Slayer e o serie televizată difuzată din 10 martie 1997 până pe 20 mai 2003, creată de regizorul-scenarist Joss Whedon. Serialul o urmăreşte pe Buffy Summers, ultima dintr-o generaţie de tinere cunoscute drept Vânătoare de vampiri sau doar Vânătoare. În poveste, Vânătoarele se luptă nu numai cu vampiri, ci şi cu demoni sau alte forţe ale întunericului.

       

      The 100

             The 100 (The CW, 2014) e un serial post-apocaliptic creat de Jason Rothenberg, bazat parţial pe cartea scrisă de Kass Morgan. La 97 de ani după ce un tragic eveniment nuclear a distrus civilizaţia umană, o navă spaţială cu singurii supravieţuitori trimite 100 de tineri delincvenţi înapoi pe Pământ, în speraţa că vor repopula planeta.

       

      The Vampire Diaries

             The Vampire Diaries e un serial dramatic supranatural dezvoltat de Kevin Williamson şi Julie Plec, în baza seriei de cărţi omonime scrise de L. J. Smith. Acţiunea are loc în Mystic Falls, Virginia, un mic orăşel fictiv bântuit şi înconjurat de fiinţe supranaturale. Protagonista este Elena Gilbert care se îndrăgosteşte de vampirul Stefan Salvatore. Pe măsură ce povestea înaintează, apare şi triunghiul amoros. Elena începe să se simtă atrasă şi de fratele lui Stefan, Damon Salvatore.

       

      Teen Wolf

             Teen Wolf este un serial american creat de Jeff Davis pentru MTV. E bazat parţial pe filmul omonim din 1985 şi îl are în centru pe actorul Tyler Posey în rolul adolescentului Scott, care e muşcat de un vârcolac şi trebuie să se obişnuiască cu noua lui viaţă şi a celor apropiaţi lui.

       

      Sursa: ranker.com


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor