Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 5 animații Pixar

      11 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Așa cum a facut Walt Disney cu toți acei ani în urmă, Pixar a revoluționat animația și a fost în fruntea filmelor de animație în ultimii 23 de ani. Înființată oficial în 1986 și lansând primul său film în 1995, compania s-a bucurat deun box office de neegalat și un succes critic. Realizând până în prezent un total de 10,8 miliarde de dolari din toate cele 18 de filme de lung metraj din întreaga lume, iar cu 16 Premii Oscar, Pixar nu este doar un impact puternic de animații, ci de afaceri în cinematografie în general.

       

      5. Inside Out (2015)

             "Inside Out", este trist faptul că este cel mai bun film al lui Pixar în ultimii șapte ani, care a văzut studioul care se străduia să recupereze acea magie pe care o avea în anii 2000.

       
      "Inside Out" este o poveste standard Pixar despre o fată de 11 ani și emoțiile ei în timp ce încearcă să o conducă într-o perioadă dificilă în timp ce familia ei se mută din Minnesota în San Francisco. În primul rând, în mintea ei, cu sentimentele personificate cu bucurie, tristețe, furie, frică și dezgust, primele două sentimente se trezesc prin marginea minții, unde învață o lecție importantă despre creștere.

       

      4. Toy Story 3 (2010)

       


       

      Seria Toy Story nu ar trebui să fie așa de consistentă, dar într-un fel este. Lansat la 10 ani după continuarea sa, seria nu și-a pierdut niciodată impactul. De fapt, cel de-al treilea se îmbunătățește cu predecesorii săi în fiecare mod și poate fi cel mai atingent film al lui Pixar până în prezent.

       
      Cu teme atât de grele, incluzînd în creștere la vârsta adultă și viitorul incert, încă mai există loc pentru o comedie și o aventură. Cu referiri culturale pop și o coloană sonoră emoționantă, nimeni nu ar fi așteptat "Toy Story 3" să fie atât de bun. 

       

      3. Ratatouille (2007)

       


       

      "Ratatouille" merită tot creditul din lume pentru a face ca conceptul unui șobolan șef să nu fie dezgustător și numind filmul după un faimos felinar francez care are cuvântul "șobolan" în el. Geniu! Dreapta? Bine, poate că nu.

       

      Remy este un șobolan drăguț și plin de hrană, cu talent pentru aromă, care visează să devină un bucătar în frumosul oraș din Paris unde locuiește. Dar, desigur, a fi un șobolan face lucrurile puțin provocatoare. Deci, vine Linguini, un băiat de gunoi stufos care formează o alianță cu el pentru a obține atât ceea ce vrea.

       

      În cele din urmă, "Ratatouille" este o poveste simplă, dar uneori acestea sunt cele mai bune filme.

       

      2. WALL-E (2008)

       


       

      El este cel mai unic film al lui Pixar, stabilit în viitor, pus în spațiu, stabilit cu un motiv de science fiction, stabilit cu scene fără dialog și cu un mesaj politic și social în comparație cu lecțiile obișnuite de inimă învățată.

       

      Un masterclass în realizarea unui film care are un mesaj, fără a fi predicat distractiv cu lecții despre managementul deșeurilor, consumism, prejudicii de mediu, corporatism, guvernism și obezitate. Cu siguranță, are un mesaj mai puternic decât majoritatea filmelor pentru copii și familii, iar riscul se plătește destul de distractiv. 

       

      1. The Incredibles (2004)

       


       

      Ceea ce face ca filmele lui Pixar să fie atât de dens în straturi este o serie de influențe diferite, iar filmul super-erou al lui Brad Bird nu este diferit. Un amestec de "The Fantastic Four", "Watchmen", "James Bond" și o linie de "The Simpsons", "Incredibilii" excelează pe toate fronturile.

       

      Jumătate de scene memorabile, dialog memorabil ("Unde este super costumul meu?"), Personaje memorabile și animație memorabilă, este unul dintre cele mai bune filme super-erotice făcute vreodată și cel mai reținut film al lui Pixar. Cu un sequel stabilit pentru luna iunie 2018, speram ca seria sa devina mai mult "Toy Story" si mai putin "Cars".

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor