Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 5 cei mai bogați actori

      17 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Acești actori au reușit să strângă averi de peste 200 de milioane de dolari. Secretul variază de la alegerile scenariilor și abilitatea de a interpreta roluri dintre cele mai complexe, până la devotamentul fanilor este îi urmează orbește în cinematografe, fie că este o poveste banală, fie că este o producție de calitate. Dacă, în cazul acestora, am văzut ce înseamnă secretul banilor, să vedem cine sunt actorii din top 5 cei mai bogați actori din lume și cum au ajuns ei la o avere de neimaginat pentru noi.

       

      SYLVESTER STALLONE - cu o avere estimată la 275 de milioane de dolari

       


      Francizele de succes Rocky sau Rambo i-au adus celebritatea internațională

      Stallone nu este doar un actor de succes, el este și un scenarist și regizor pe măsură. Iar succesul „copilului” său cinematografic, seria de filme Rocky, stă mărturie.

       

      Ultima sa astfel de „aventură” este  seria The Expendables. Secretul acestei francize este, în primul rând, scenariul de acțiune și lista de actori de acțiune de renume internațional. Toți actorii de acțiune au fost reuniți în acest proiect. Sylvester Stallone are o vilă în valoare de 10 milioane de dolari în California și încă o proprietate, mai mică, în valoare de 5 milioane de dolari, pe malul unui lac.

       

      TOM HANKS - cu o avere estimată la 340 de milioane de dolari

       


       

      A început să fie remarcat după rolul din comedia romantică Splash, din 1984. Cariera sa a început să cunoască un drum ascendent, odată cu acel proiect, până când a ajuns să fie cel mai bine plătit actor de la Hollywood, odată cu rolul lui Robert Langdon, din filmul Angels & Demons.

       

      A câștigat două premii Oscar, în doi ani consecutivi, pentru rolurile din filmele Philadelphia și Forest Gump. S-a făcut remarcat și în filmele Apollo 13, Cast Away, The Da Vinci Code, Catch Me If You Can, You’ve Got Mail.


      Este cunoscut pentru donațiile făcute democraților, în timpul alegerilor din SUA, și este o voce destul de puternică în susținerea căsătoriilor pentru persoanele de același sex. Este și un ecologist cunoscut, motiv pentru care conduce o Toyota Rav4 EV, o mașină electrică.

       

       

      JOHNNY DEPP - are o avere estimată la 350 de milioane de dolari

       


       

      Este, poate, singurul actor care-l ajunge, sau chiar depăși, pe Leonardo DiCaprio, atunci când vine vorba despre versatilitate. S-a făcut remarcat după rolul din producția TV 21 Jump Street. A primit, apoi, un rol într-o producție cinematografică în urma căreia a obținut celebritatea internațională. Este vorba despre rolul Edwin Scissorhands.

       

      A luat Box Office-ul cu asalt odată cu seria Pirates of the Caribbean. Roluri de marcă au fost cele din filmele Sleepy Hollow, Charlie and the Chocolate Factory, The Tourist, Public Enemies sau Rango  (acesta din urmă fiind o producție animată).

      Johnny Depp are trei case, Somerset Mansion, West Hollywood Mansion și Plan-de-la-Villa (situată în Franța).

       

      KEANU REEVES - cu o avere estimată la 375 de milioane de dolari

       


       

      Aproximativ jumătate din averea sa a venit ca urmare a trilogiei Matrix. Filmul a fost foarte bine primit atât de public, cât și de critici, iar producția a fost lăudată pentru grafica impresionantă, pentru scenele de acțiune și pentru scenariul SF. Rolul lui Neo a devenit, în scurt timp, unul dintre cele mai bune roluri de SF de la Hollywood.

       

      Un alt rol la fel de important este cel din Speed, unde a jucat alături de Sandra Bullock.

      În ceea ce privește mașinile sale, are patru autoturisme, printre care un Porche și o motocicletă Harley Davidson.

       

      SHAHRUKH KAHN - are o avere estimată la 620 de milioane de dolari

       


       

      Se trage dintr-o familie modestă, iar averea colosală pe care actorul indian a reușit să o strângă se datorează, în parte, celor 75 de filme indiene în care a jucat până acum. Din aceste filme a strâns nu mai puțin de 18 milioane de dolari. Este co-președinte a două companii de producție și alte 75 de milioane de dolari i-a câștigat de pe urma francizei Kolkata Night Riders, o franciză sportivă de cricket, din Indian Premier League.

       

      Cu așa avere, are una dintre cele mai uimitoare case din India, numită Mannat. Luxul și extravaganța sunt termenii potriviți pentru a-i descrie locuința. În afară de această proprietate, mai are una în Dubai.

      Atunci când vine vorba despre mașini, tot modelele de lux sunt cele preferate de cel mai bogat actor din lume. El are șase autoturisme, printre care un Audi, două BMW și un Rolls Royce.

       

      Un așa succes nu ar fi fost posibil fără o armată întreagă de fani. Se estimează că numărul acestora ajunge la un miliard.

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor