Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 5 cele mai bune roluri din cariera lui Ryan Gosling

      9 mai 2016, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      Gosling is clădeşte uşor una dintre cele mai apreciate cariere în cinematografia modernă şi a fost deseori comparat cu Robert Duvall şi Marlon Brando pentru rolurile sale dramatice.

      Iată care sunt cele mai bune 5 roluri din cariera lui Ryan Goslin, unul dintre cei mai buni actori ai generaţiei sale:

       

      1. Crazy, Stupid Love. (2011)


      Este adevărat că Ryan Gosling poate fi dramatic şi visător, dar este el şi un tip amuzant? Când face echipă cu unii dintre cei mai buni actori de comedie în  “Crazy, Stupid Lovecarell” , Gosling ne surprinde din nou transormand  playboy-ul Jacob Palmer într-unul dintre cele mai apreciate roluri. Jacob este un burlac cu lipici la femei, îmbrăcat mereu impecabil şi plin de încredere. El îl cunoaşte pe Cal Weaver (Steve Carell) şi se oferă să îl ajute să depăşească trauma divorţului prin care trece şi să iasă din nou la întâlniri romantice.

       

      Gosling şi Carell joacă excelent împreună, iar chimia dintre personajele lor este evidentă, mai ales atunci când Jacob se îndrăgosteşte de fiica lui Cal. Mai târziu, într-o declaraţie de presă, Ryan a justificat povestea de dragoste din film “Arătaţi-mi un bărbat care nu ar da totul pentru Emma Stone şi vă voi arata un mincinos”.

       

       


      2. All Good Things (2010)


      Un Film plin de mister şi trădare a cărui acţiune are loc la sfârşitul anilor ‘70 şi începutul anilor ‘80. Gosling joacă rolul dublu al lui Dr. Jekyl şi al lui Mr. Hyde, a cărui personalitate ia o turnură nefirească atunci când este forţat de tatăl său să ia parte la nişte afaceri necurate de familie. Punctul culminant al întregii acţiuni îl constituie dispariţia soţiei sale (Kirsten Dunst). Gosling pleacă pe urmele misterului întâi ca un hippie fermecător, apoi, în al doilea act, ca un răufăcător şi spre sfârşit ca un evadat îmbrăcat în femeie, în toate aceste ipostaze făcând demonstraţie de un talent actoricesc desăvârşit.

       

       


      3. The Notebook (2004)


      Trebuie să recunoaştem că dacă nu ar fi fost filmul “The Notebook” probabil Gosling nu ar fi avut parte de rolurile ce au urmat. A fost rolul care l-a consacrat și l-a făcut remarcat în domeniu cinematografiei.  Este totodată un film foarte drăguţ şi cu siguranţă atunci când prietena ta te-a obligat să îl vezi te-ai gândit la acelaşi lucru: “ Noah, ăsta, ne pune pe toţi într-o lumină proastă”. Meritul lui Ryan Gosling, binenţeles, a cărui interpretare este absolut remarcabilă.      4. Half Nelson (2006)


      Singura nominalizare la un premiu Oscar pentru Gosling  i-a adus-o rolul dependentului de droguri Dan Dunne din “Half Nelson “. Iniţial un scurt metraj prezentat pentru prima oară la Sundance, filmul spune povestea unui profesor care se împrieteneşte cu  o elevă a sa după ce aceasta află un secret întunecat despre el.

      După filme cu buget mare cum a fost “The Notebook”, Gosling schimbă foaia şi joacă în acest film indie cu o notă extrem de dramatică despre dependenţă, prietenie şi consecinţe.

       

       


      5. The Place Beyond the Pines (2013)

       

      Alături de Derek Cianfrance pentru a doua oară, Gosling joacă rolul lui Luke Glanton, un motociclist cascador, care părăseşte circul unde lucra că să aibă grijă de fiul său despre care abia aflase că există. Este o poveste despre moştenire şi legătura dintre tată şi fiu.

       

      Felul în care Cianfrance regizează este uimitor și aduce personajul lui Luke la viaţă într-un fel în care rar vezi în filmele moderne. De exemplu, scena în care Luke se află în biserica şi începe să plângă nu a fost prevăzută în scenariu şi a fost plină de emoţie pură.

       

      Sursa: pastemagazine.com      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor