Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 5 filme de dragoste

      15 august 2017, Autor: Maria Tudoran
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Indiferent de starea pe care o ai nu ai cum să nu te pierzi într-o poveste de iubire ca în basme. Iată aici 5 filme de dragoste pe care nu ai voie sa le ratezi. 5 filme la care s-au uitat milioane de cupluri și au rămas surprinși de aceste povești de dragoste nemaiîntălnite.

       

       

      La trei metri deasupra cerului / A tres metros sobre el cielo


      "Trei metri deasupra cerului" este o dramă romantică incredibil de emoţionantă care îţi va aduce fluturaşi în stomac, te va face să razi şi să plângi în hohote. Această spune povestea a doi tineri care fac parte din lumi total diferite, dar care ajung inevitabil să trăiască o poveste de dragoste nebună, cu toate că nimeni nu i-ar fi văzut vreodată împreună.

       

       

       

      If only

       

      Dupa ce prietena sa, Samantha, moare intr-un accident la scurt timp dupa ce ei se cearta si aproape se despart, o alta lovitura dureroasa pentru omul de afaceri englez, Ian Wyndham (Nicholls) care locuieste la Londra si care incearca sa reinvie ziua in speranta de a schimba cursul evenimentelor care au dus la moartea iubitei lui.

       

       

       

      Amarte duele / Love Hurts

       

      Într-o după-amiază obsinuita, într-un mall din Mexico, Renata, o adolescentă dintr-o familie bună, face un pariu cu prietenii săi că-i va da un sărut lui Ulises, un băiat umil care hoinărește pe culoarele centrului comercial. Ceea ce începe că un joc simplu se transformă într-o poveste de dragoste intensă, umbrită de diferențele sociale dintre cei doi și intervenția părinților, care nu îi lasă să fie împreună. Renata și Ulises luptă cu toată puterea pentru a-și apăra dragostea și trec printr-o mulțime de situații care îi fac să înțeleagă că, oricât de frumoasă ar fi, iubirea doare. 

       

       

       

      Jeux d'enfants / Love me if you dare

       

      Că adulţi, cei mai buni prieteni Julien şi Sophie continuă jocul ciudat pe care l-au inventat chiar ei şi l-au început în şcoală generală: un concurs neînfricat în care se întrec unul pe altul cu provocări îndrăzneţe, ba chiar scandaloase. Oricine e în posesia unei cutiuţe muzicale inedite, trebuie să facă ce vrea celălalt. Regulă e simplă: accepţi provocarea sau nu? Iniţial amuzant, jocul devine tot mai serios pe măsură ce cei doi cresc şi ascunde, de fapt, marea şi nebună iubire pe care şi-o poartă. Dacă reuşesc sau nu cei doi să recunoască faptul că se iubesc şi cum se termină acest joc nebun al iubirii, rămâne să vezi la finalul filmului.

       

       

       

      Dear John

       

      Acest film, în regia lui Lasse Hallstrom, spune povestea unui tânăr soldat care se îndrăgosteşte de o studentă idealistă. Într-o vacanţă de primăvară, Savannah Curtis îl întâlneşte pe John Tyree, aflat într-o scurtă permisie. Pentru personajul lui Chaning Tatum, momentul întâlnirii reprezintă dragoste la prima vedere. În următorii şapte ani cei doi corespondează intens, scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) însemnând pentru tânărul soldat mai mult decât nişte simple gesturi romantice, căci la fiecare misiune periculoasă acesta reuşeşte să-şi menţină echilibrul pishic tocmai cu ajutorul acestori dovezi de dragoste. Însă această îndelungată corespondenţă are consecinţe pe care niciunul dintre cei doi tineri nu le prevede.

       

       

       

      Pentru mai multe detalii despre filme întră pe site-ul nostru http://filmsi.ro şi abonează-te la canalul Youtube FilmSi Channel.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor