Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Topul celor mai bine plătiți actori din 2019

      3 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Ryan Reynolds conduce topul celor mai bine plătiți actori din 2019, datorită unui nou serial Netflix, pentru care a primit suma de 27 milioane de dolari.

       

      Succesul de care se bucură Netflix se reflectă și în salariile pe care le oferă starurilor de la Hollywood, care acceptă să joace în producțiile originale ale platformei. Astfel, salariile oferite de Netflix concurează cu cele ale marilor studiouri, pentru că actorii din aceste seriale nu mai primesc profituri din vânzări, așa cum se întâmplă în cazul filmelor lansate în cinematografe.

       

      Iată topul celor mai bine plătiți actori din filmele care se vor lansa în 2019 și în 2020.

       

      Ryan Reynolds

      ryan

       

      Ryan Reynolds a fost plătit cu suma de 27 milioane de dolari pentru rolul din “Six Underground”, o producție originală Netflix despre șase miliardari care își înscenează moartea și formează o elită de eroi care luptă împotriva unor criminali periculoși.

       

      Dwayne Johnson

      rock

       

      Pentru cel mai nou film din franciza “Fast & Furious”, Dwayne Johnson a câștigat 20 de milioane de dolari. “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, în care The Rock joacă alături de Jason Statham, va avea premiera în cinematografe pe 2 august 2019.

       

       

      Robert Downey Jr.

      downey

       

      După succesul înregistrat de “Avengers: Endgame”, Robert Downey Jr. a ales să joace în comedia fantastică “The Voyage of Doctor Dolittle”, o producție Universal Studios care se va lansa la începutul anului 2020. Pentru acest rol, Downey a primit suma de 20 de milioane de dolari.

       

      Will Smith

      smith

       

      Will Smith revine pe marile ecrane în filmul de acțiune “Bad Boys for Life”, produs de Sony, o continuare a celebrului film “Bad Boys” din 1995. Acest rol i-a adus actorului o sumă impresionantă - 17 milioane de dolari. În plus, Will Smith va juca și în sequel-ul “Bright”, o producție Netflix din 2017, pentru care se zvonește că va primi suma de 35 de milioane de dolari.

       

      Jason Statham

      statham

       

      Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” este unul dintre cele mai așteptate filme de acțiune din 2019, așadar nu este de mirare că studiourile Universal i-au oferit lui Jason Statham un salariu de 13 milioane de dolari pentru a relua rolul lui Shaw, un fost soldat britanic și membru al forțelor de elită operative.

       

      Tom Cruise

      cruise


      Tom Cruise nu lipsește niciodată din topul anual al celor mai bine plătiți actori de la Hollywood. De această dată, celebrul rol Maverick din franciza “Top Gun” i-a adus între 12 și 14 milioane de dolari. Studiourile Paramount lansează blockbusterul “Top Gun: Maverick” în iunie 2020.

       

      Emily Blunt

      blunt

       

      După succesul filmului horror “A Quiet Place”, studiourile Paramount vor lansa în 2020 un sequel, iar protagonista Emily Blunt a primit între 12 și 13 milioane de dolari pentru a relua rolul mamei terifiate de creaturile sensibile la zgomot.

       

      Brad Pitt

      pitt

       

      În regia lui Quentin Tarantino, “Once Upon a Time in Hollywood” aduce pe marile ecrane o mulțime de actori consacrați, printre care se numără și Brad Pitt, care a câștigat 10 milioane de dolari pentru acest film. Studiourile Sony Pictures lansează filmul în cinematografe pe 26 iulie 2019.

       

       

      Leonardo DiCaprio

      leo

       

      Din distribuția “Once Upon a Time in Hollywood” face parte și Leonardo DiCaprio, care a fost plătit tot cu 10 milioane de dolari. Acțiunea filmului “Once Upon a Time in Hollywood” se petrece în Los Angeles, în anul 1969, iar Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) este un actor ratat, care încearcă să își revitalizeze cariera alături de prietenul și dublura sa din filme, Cliff Booth (Brad Pitt). “Once Upon a Time in Hollywood” este bazat pe povestea reală a crimelor comise de Charles Manson. Personajul interpretat de Leonardo DiCaprio este vecin cu celebra actrița Sharon Tate (Margot Robbie), soția regizorului Roman Polanski, care a fost ucisă de Manson. Tate era însărcinată în 8 luni, iar uciderea acesteia a marcat Hollywood-ul anilor ‘70.

       

      Gal Gadot

      gal

       

      Frumoasa actriță Gal Gadot reia rolul celebrei supereroine Wonder Woman în noua producție Warner Bros., “Wonder Woman: 1984”, care se va lansa în cinematografe în iunie 2020. Pentru acest rol, Gadot a devenit mai bogată cu 10 milioane de dolari.

       

      Sursa: Variety.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor