Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Trailerele săptămânii: A SIMPLE FAVOR, CROOKED SOMEBODY, ON THE BASIS OF SEX, PATIENT ZERO, THE DARKEST MINDS

      17 iulie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Trailerele săptămânii nu aduc nimic suprinzător în materie de poveşti, imagine, efecte speciale, dar îţi lasă impresia că vezi cinci filme în 5 minute. Te pot convinge actorii să dai o şansă câtorva titluri, în funcţie de disponibilitatea sau interesul pentru o temă anume.

       

      A SIMPLE FAVOR

       

      Blake Lively cu părul magenta în două scene care te invită să te prinzi că în restul, în care e blondă, e o tipă cu secrete. Anna Kendrick nu cântă, dar e o prietenă bună. Împreună, par să ţină A Simple Favor pe linia de interes a celor care caută un film cu un strop de suspans casnic. Din 14 septembrie, filmul regizat de Paul Feig, despre dispariţia misterioasă a superbei Emily, ajunge în cinematografele americane.

      Cu Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Jean Smart şi Rupert Friend. A

       

      CROOKED SOMEBODY

       

      Un psiholog care se uită mult la ştiri şi încearcă să atragă clienţi mimând abilităţi de medium, pentru a-şi vinde cărţile. Un disperat care se teme că o crimă pe care a comis-o accidental îi poate distruge viaţa, dacă lumea află că imaginaţia psihologului îl incriminează. Un drum spre locul unde-a sfârşit o viaţă şi s-a distrus alta, cu scop publicitar pentru medium şi pentru o jurnalistă ambiţioasă, un haos greu de gestionat de criminalul ce poate ucide din nou, dar şi de soţia mediumului care uită că-i mai bine să fie un anonim onest, decât un celebru mincinos.

      Din 5 octombrie, prin America, via Ed Harris, Amanda Crew, Rich Sommer, Joanne Froggatt.

       

      ON THE BASIS OF SEX

       

      Musai de pus pe lista de Crăciun un film inspirat de o poveste reală, cu Felicity Jones în rolul avocatei Ruth Bader Ginsburg şi cu Armie Hammer (Nocturnal Animals) în rolul soţului ei, Marty, la prima susţinere în faţa Curţii de Apel a unui caz de discriminare care a reuşit să inspire schimbări legislative importante. Mai ales că la data premierei filmului regizat de Mimi Leder (The Leftovers (2014), Deep Impact (1998)) care-i mai are în distribuţie pe Justin Theroux, Sam Waterston, Kathy Bates, Stephen Root, se aniversează 25 de activitate pentru Justice Ginsburg la Curtea Supremă.
      Lumea strigă deja Oscar, deşi ar trebui să strige Caravană, să ajungă prin toate şcolile sau măcar facultăţile de drept din lume.

       

      PATIENT ZERO

       

      Patient Zero, un film de Stefan Ruzowitzky (The Counterfeiters (2007), The Inheritors (1998), Cold Hell (2017)), are parte de un trailer care te face să te întrebi de ce ţi-ai pierde timpul urmărind o nouă pandemie pe marele ecran, dar îţi oferă şi câteva răspunsuri: pentru Natalie Dormer, Matt Smith şi Stanley Tucci, pentru că se induce ideea că existând cineva care poate vorbi limba oamenilor infectaţi stransformaţi în prădători, se poate rezolva ceva atunci când se dă de urma pacientului zero, om care rezistă la muzică, dar pare s-o conducă, de fapt, din umbră.

      A, şi pentru că în sfârşit se arată o pisică agresivă, fix ca alea din poveştile pensionarilor care sună la 112.

       

      THE DARKEST MINDS

       

      Seamănă cu o mulţime de filme şi seriale care vorbesc despre potenţiala supravieţuire a 2% din populaţie după o boală necruţătoare, însă, de data asta e vorba de copii, iar ăia rămaşi manifestă superputeri care sperie autorităţile şi le atrag izolarea în tabere. Desigur, o fată de 16 ani scapă şi se alătură altor adolescenţi care fug de adulţii care nu ştiu ce să le facă, dar îi vor închişi.

      Un film cu Mandy Moore, Gwendoline Christie, Amanda Stenberg, care ajunge prin cinemaurile americane pe 3 august.

       

      THE KEEPING HOURS

       

      Lee Pace e aici tatăl care se simte vinovat de moatea copilului, de boala tatălui, de finalul unei căsnicii şi face tot ce poate pentru niţică linişte, mai ales după ce, la vreo 7 ani de la accidentul care i-a răpit fiul, îl vede în casă, şi află că ar putea să-l păstreze, deşi nu e locul lui în lumea viilor şi decizia lui ar putea atrage tot felul de consecinţe paranormale... Da, s-a văzut, păţit, făcut, dar la o omletă cu de toate, merge, după 24 iulie.

       

       

       

      Bonus:

       

      COLETTE

       

      Keira Knightley conduce lupta pentru dreptul femeilor de a se remarca prin scris, într-un film în care i se alătură Dominic West, Eleanor Tomlinson, cu povestea succesului înregistrat de romanele scrise de Colette sub numele soţului şi a încercării de eliberare de sub tutelă şi normă, cu şi după toate skillurile acumulate, dar nerecunoscute.

       

       

      LITTLE ITALY

       

      Emma Roberts şatenă. Hayden Christensen jucând fotbal. Două familii rivale şi doi tineri care se furişează noaptea să facă o pizza împreună. Sfaturi în amor pentru protejarea inimii şi renunţarea la orgolii. Alyssa Milano, Jane Seymour, Danny Aiello, Andrea Martin. O propunere de vară, la prânz, să crească pofta de mâncare.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor