Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Trei mega producţii pe care trebuie să le vezi în această vară: ‘Pacific Rim’, ‘RED 2′ şi ‘Riddick’

      6 iulie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Această vară se anuntă cu adevărat efervescentă și, cum se întâmplă în fiecare sezon estival, cinematografele sunt invadate de o mulțime de filme de acțiune, cu expolozii și efecte vizuale spectaculoase.

       

      Astăzi, vă prezentăm trei spoturi TV pentru trei mega producții care vor avea lansarea în această vară: ”Pacific Rim: Cercul de foc”, proiectul lui Guillermo del Toro, care prezintă confruntarea epică dintre roboți și monștri; apoi îi vedem pe Bruce Willis, John Malkovich și pe Helen Mirren în rolurile unor foști  agenți CIA pensionari în producția ”Red 2”; ”Riddick” încheie această listă scurtă și este filmul în care putem să-l revedem pe carismaticul actor Vin Diesel în rolul celui mai vânat om din galaxie.  

       

      CERCUL DE FOC

       


      Cel mai recent spot TV subliniază încă o dată faptul că mașinăria de marketing a celor de la Warner Bros. funcționează ca unsă și aruncă în joc tot arsenalul greu și scene de acțiune spectaculoase, pentru promovarea acestui film (identic și pentru ”Man of Steel”).

       

      Vă prezentăm mai jos sinopsisul oficial al filmului „Cercul de foc”:

       

      ”Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele Kaiju, ce se înalță din mare și încep să atace omenirea, un război interminabil va provoca milioane de victime şi va consuma aproape toate resursele Pământului.  Pentru a învinge acei monștri, oamenii construiesc roboţi masivi, conduşi de câte doi piloţi conectaţi printr-o punte neurală. Însă nici măcar aceste maşinării nu pot învinge creaturile extraterestre, astfel încât este nevoie de măsuri radicale. Acum, viitorul întregii omeniri stă în mâinile a doi eroi neobişnuiţi (Charlie Hunnam și Rinko Kikuchi), care vor trebui să controleze un Jaeger legendar, un robot aparent depăşit de tehnologie”.

       

      RED 2

       


      Fostul agent CIA sub acoperire Frank Moses (Bruce Willis) încerca să se bucure de dulcea pensionare, până în momentul în care Frank și echipa sa au fost catalogați drept RED (n.r. agenți speciali pensionari extrem de periculoși) și au devenit ținte. După ce s-au reunit și au avut misiunea imposibilă de a-și reabilita numele, acum trebuie să facă front comun împotriva unei amenințări și mai mari, într-o misiune ce-i va purta prin toată lumea.

       

      După cum puteți vedea, Bruce și echipa de spioni de elită (fără Morgan Freeman, al cărui personaj nu a putut să treacă de prima parte) se reunesc pentru și mai multă acțiune și comedie.

       

      Unul din spoturile TV evidențiază personajul excentric, Marvin, interpretat de John Malkovich, iar cel de-al doilea ni-l prezintă pe Dean Parisot (”Galaxy Quest”), regizorul celui de-al doilea film din serie, care a preluat cârma de la Robert Schwentke.

       

      Întâmplător sau nu, Schwentke își promovează în această vară noul proiect ”R.I.P.D.” (Rest in Peace Department), o combinație între ”Men in Black” și ”Ghostbusters”. O sa fie interesant să urmărim competiția dintre cele două filme!

       

      RIDDICK

       


      Recunoaștem că suntem mari fani ai lui Vin Diesel și abia așteptăm să-l revedem în cel de-al treilea film din franciza ”The Chronicles of Riddick”.

       

      Continuarea filmului ”The Chronicles of Riddick”, îl găsește pe faimosul mercenar abandonat pe o planetă străină, unde este lăsat să moară, iar unica șansă de supraviețuire este de a se lupta cu creaturi extraterestre periculoase, precum bizoni cu trei picioare și “demoni de noroi”. Mai mult decât atât, Riddick se vede pus în situația de a scapa de două echipaje de vânători de recompense care îi vor capul acestuia drept trofeu.

       

      Pelicula ”Riddick” îi mai are în distribuție pe Jordi Molla (”Colombiana”) și Katee Sackhoff (”Battlestar Galactica”) și va avea premiera cinematografică în România pe data de 13 septembrie 2013.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor