Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Următoarele 6 filme Marvel după "Avengers: Endgame"

      16 mai 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Pe lângă faptul că Avengers: Endgame a fost unul dintre cele mai aşteptate filme ale Universului Cinematic Marvel, lansarea ultimei părţi din serie a marcat, în acelaşi timp, sfârşitul unei ere.

       

      Endgame a dus până la capăt evenimentele din Avengers: Infinity War şi a încheiat, astfel, capitolul actual al MCU, care începuse cu Iron Man în 2008.

       

      Asta nu înseamnă, însă, şi sfârşitul Universului Cinematic Marvel.

       

       

      În următoarea etapă pregătită de Marvel, ne aşteaptă poveşti de la câţiva dintre supereroii pe care îi ştim deja, precum Spider-Man, Black Widow şi Black Panther, dar vom face cunoştinţă şi cu câteva feţe noi şi fiinţe din univers, cum ar fi The Eternals.

       

      Nu se cunosc încă foarte multe amănunte despre cum vor fi toate aceste filme, dar avem, în schimb, câteva date de lansare trecute în calendarul Studiourilor Marvel pentru următorii câţiva ani.

       

      Aşadar, ce se arată în globul magic pentru viitorul universului Marvel? Iată care sunt următoarele şase filme Marvel programate să se lanseze după Avengers: Endgame.

       

      Spider-Man: Far From Home

             Primul film după Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home/ Omul păianjen: departe de casă va intra în cinematografe în iulie.

       

      Şi nu doar că le va oferi fanilor Marvel un film proaspăt la scurt timp după ce Endgame i-a dat pe spate şi le-a frânt inimile, ci îi va introduce oficial, în acelaşi timp, în faza a treia a Universului Cinematic Marvel.

       

      Spider-Man: Far From Home se lansează în cinematografe pe 2 iulie.

       

      Black Widow

             Cu toate că nu are încă o dată de lansare în plan, unul dintre următoarele filme la care lucrează Marvel după Endgame este un film dedicat supereroinei Black Widow/ Văduva Neagră.

       

      Nu există multe detalii despre proiect până în acest moment, dar, potrivit Production Weekly, titlul de lucru al filmului este Blue Bayou, iar filmările ar urma să înceapă în iunie în Regatul Unit, cu Scarlet Johansson.

       

      Se zvoneşte că filmul va fi un prequel a cărei acţiune va avea loc cu câţiva ani înainte să apară Iron Man în peisaj.

       

      Black Panther 2

       


       

      După ce a avut un succes uriaş în box-office în 2018 şi a cucerit numeroase premii importante ale industriei, Black Panther/ Pantera Neagră a primit cu uşurinţă un sequel, scris şi regizat tot de Ryan Coogler.

       

      Cineastul încă nu s-a apucat de treabă, dar a recunoscut recent pentru IndieWire că resimte presiunea realizării unei continuări pentru acest film important. Nu avem încă o dată de lansare anunţată pentru Black Panther 2.

       

      Doctor Strange 2

       


       

      Încă o continuare în universul Marvel, Doctor Strange 2 a fost programat, în primă fază, să aibă premiera cândva în 2021.

       

      Având în vedere misterul din jurul personajului Doctor Strange, există posibilităţi infinite pentru intriga noului film, dar ştim că regizorul Scott Derrickson a fost de acord să se ocupe şi de sequel.

       

      Potrivit unui material scris de The Hollywood Reporter la sfârşitul anului trecut, Marvel caută un scenarist, Benedict Cumberbatch îşi va relua rolul drept Stephen Strange, iar filmările ar putea începe în primăvara anului viitor.

       

      The Eternals

             Pentru unii dintre fanii Marvel, una dintre cele mai anticipate producţii viitoare de la Marvel este The Eternals, o rasă antică de experimente ştiinţifice născută din experimentele făcute de Celestials, fiinţele supreme introduse, iniţial, în timpul evenimentelor din Guardians of the Galaxy din 2014.

       

      That Hashtag Show a anunţat recent că filmările pentru The Eternals sunt programate să înceapă în septembrie în Marea Britanie şi lungmetrajul ar putea să fie inclus printre lansările Marvel de anul viitor.

       

      Shang-Chi

             Universul Cinematic Marvel a intrat pe un teren nou cu Black Panther drept primul film Marvel axat în jurul unui supererou africano-american, iar în peisajul post-Endgame, studiourile plănuiesc să facă acelaşi lucru cu un film axat în jurul unui supererou asiatic: Shang-Chi.

       

      Deadline a dezvăluit la sfârşitul anului trecut că Dave Callaham ar fi fost primit în echipă pentru a scrie scenariul.

       

      În cărţile de benzi desenate, Shang-Chi este fiul lui Dr. Fu Manchu. Educat de tatăl său să facă parte dintr-un imperiu malefic determinat să cucerească lumea, Shang-Chi se dedică, în schimb, forţelor binelui după ce îl cunoaşte pe inamicul tatălui său, Sir Denis Nayland Smith.

       

      Nu are neapărat o superputere, dar este un maestru de neînvins al artelor marţiale, a cărui apariţie era aşteptată de mult în universul Marvel.

       

      Sursa: comicbook.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor