Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Warner Bros. pregătesc pentru 2016 două super producții pentru iubitorii benzilor desenate

      30 decembrie 2015, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      În 2016, Warner Bros. Va lansa două super ecranizări ale unor benzi desenate mult așteptate de fanii genului.

       

      Primul va fi “Batman v. Superman: Dawn of Justice” care va veni pe marile ecrane din România pe 25 martie în format 3D. Un film clasic cu supereroi în care binele învinge răul. Intriga debutează odată cu teama că acţiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinţe de necontrolat. Astfel legiuitorul oraşului Gotham decide să ia măsuri şi îi declară război noului zeu al oraşului Metropolis. În acest timp, omenirea încearcă să stabilească cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecţie necondiţionată. Cu Batman şi Superman în luptă unul împotriva celuilalt, răufăcătorii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va ameninţa siguranţa întregii planete. 

       

      Din distributie fac parte Ben Affleck Henry CavillAmy AdamsJesse EisenbergDiane LaneLaurence FishburneJeremy IronsHolly Hunter și Gal Gadot.

       


       

      Regia filmului îi aparține lui Zack Snyder, regizor, producător de film și scenarist american, cunoscut în special pentru filmele sale de acțiune/science fiction. După ce și-a făcut debutul cu filmul artistic remake din 2004 "Dawn of the Dead", el a câștigat faima internațională prin hitul box office din 2007 "300". El este co-fondatorul Cruel and Unusual Films, o companie de producție pe care a fondat-o în 2004, împreună cu soția sa Deborah Snyder și partnerul de producție Wesley Coller.

       

       

      Al doilea film, “Suicide Squad”, va avea premieră abia pe 5 august. Acesta din urmă este un pic diferit de clasicele filme cu supereroi şi prezintă aventurile unui grup de răufăcători plecaţi într-o misiune extrem de periculoasă. Da, aţi auzit bine, este un film despre nişte băieţii răi care nu fac fapte bune şi care aduce o nouă perspectiva aspura filmelor de gen. Filmul are drept subiect echipa omonimă de anti-eroi din DC Comics şi urmează să devină cea de-a treia parte din universul cinematic DC Comics. Filmul prezintă o distribuţie de ansamblu formată din Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Cara Delevingne şi Viola Davis. Filmările au inceut pe 13 aprilie 2015, în Toronto, Ontario. 

       


      Cu toate că nu se cunoaşte exact intriga filmului este de aşteptat să nu fie foarte diferită de cea din benzile desenate. The Suicide Squad este o echipa de răufăcători care au fost închişi de Guvernul SUA şi acceptă o misiune foarte riscantă  proupusă de guvern în schimbul amnistiei. Fiecare membru al echipei are o micro bombă implantată în corp care poate fi detonată în cazul în care încearcă să dezerteze sau să pună probleme misiunii. Încă nu a fost dat publicităţii exact ce misiune vor avea aceştia în film dar cu siguranţă va fi ceva super interesant. 


      Încă din septembrie 2014 s-a aflat că David Ayer va regiza “Suicide Squad”, un regizor cunoscut pentru filme ca “Steet Kings”, “End of Watch”, “Fury” şi “Sabotage”. Pe lângă regie Ayer a scris şi scenariul, având experienţă în filmele de acţiune după scenariile pentru “Training Day”, “The Fast and Furious” şi “S.W.A.T.”

       


      David Ayer (scenarist, regizor, producător) a fost aclamat şi apreciat pe scară largă pentru portretizarea hiperrealistă a vieţii de poliţist în „End of Watch” (2012). S-a mutat în Los Angeles la vârstă adolescenţei şi experienţele din tinereţe i-au modelat viziunea artistică şi cunoştinţele în domeniu. A făcut o pasiune pentru instituţiile de aplicare a legii care se regăseşte în muncă să.   La 18 ani, Ayer s-a înrolat în Marina Americană, unde a fost operator de sonar la bordul unui submarin tactic în timpul Războiului Rece. După ce a fost lăsat onorabil la vatra, Ayer a început să scrie. A scris şi co-produs sub semnătură proprie scenariul filmului „Training Day”, care a devenit un succes, aducându-i lui Denzel Washington un premiu Oscar pentru „Cel mai bun actor”.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor