Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Godzilla 3D - 2014 (Godzilla)

      Au trecut 16 ani de când cei de la Tristar au lansat remake-ul american al celebrului monstru Godzilla. Specialiştii în cinematografie spun că filmul din 1998 a fost un eşec colosal.
      Regele monştrilor se întoarce! Nu ştiu ce părere aveţi voi, însă eu am fost întotdeauna atrasă de dinozauri. Da ştiu, Godzilla nu este un dinozaur dar îmi place să cred că seamănă cu acele creaturi.
      După o lungă hibernare, regele monştrilor se întoarce pe marile ecrane din 16 mai în blockbusterul Godzilla. Produs de Legendary Pictures şi Warner Bros., filmul este regizat de Gareth Edwards.
      Filmul Godzilla rulează acum în cinematografe, iar cei care l-au văzut sunt de părere că este unul dintre cele mai bune blockbustere ale verii.
      După cum a recunoscut însuşi regizorul Gareth Edwards, nu i-a fost deloc uşor să reproducă filmul Godzilla. Şi nu e de condamnat, dat fiind faptul că este unul dintre cele mai mari blockbustere cu monştri.
      Până acum, cinematografia şi fotbalul nu aveau prea multe lucruri în comun. Datorită agenţiei Invasione Creativa, câteva dintre echipele calificate la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, apar acum şi pe posterele filmelor.
      Articolele 1-6
      1
      din 6 articole