Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brian Thompson

      Biografie

      Brian Thompson s-a nascut in Ellensburg, Washington, situat in aceeasi zona in care a fost filmat mai tarziu "Northern Exposure" (1990). Crescut pe malul raului Columbia, in Longview, Brian a descoperit de mic copil tainele didactice si atletice, fiind fiul a doi profesori si al doilea din sase frati.

       

      A devenit pasionat de actorie in ultimul an de liceu, o data cu interpretarea rolului instructorului rus de balet, Boris in comedia "You Can’t Take it With You". Sub pretextul de a studia la Central Washington University pentru a juca fotbal si a se specializa in managementul afacerilor, Brian a mers la auditii pentru toate rolurile posibile.

       

      Castingand o bursa la Universitatea California-Irvine, a calatorit prin intermediul unui program de masterat in arte timp de trei ani, luand lectii de la persoane cu renume in teatru, cum ar fi dramaturgii Edward Albee, Robert Cohen şi Grotoswski Jerzy. Si-a completat educatia lucrand la Shakespeare Colorado Festival.

       

      Inainte de absolvire, Brian Thompson a inceput sa participe la auditii pentru piese de teatru si dupa terminarea studiilor avea deja cardul SAG, un agent si cinci aparitii in filme, printre care productia lui James Cameron, Terminatorul (1984), in care a jucat alaturi de Bill Paxton si Arnold Schwarzenegger .