Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Richard Tyson

      Biografie

      Richard Tyson s-a nascut in Mobile, Alabama pe 13 februarie 1961, dar s-a mutat la Hollywood, California pentru a-si implini visul de a deveni actor. Unul dintre primele sale roluri a fost in productia de televiziune "Moonlighting", in care a jucat alaturi de Bruce Willis si Cybil Shepherd.

       

      Bine-cunoscut pentru rolurile sale ca Buddy Revell in "Three O'Clock High", Cullen Crisp in "Kindergarten Cop" (alaturi de Arnold Schwartzenegger) si Perry din "Two Moon Junction", Richard si-a dovedit intotdeauna versatilitatea ca actor, nu numai prin faptul ca poate interpreta orice gen de personaj, dar si pentru ca are capacitatea de a oscila intre filme de lung metraj, televiziune si teatru (are aparitii constante pe scena in operele lui Shakespeare).

       

      Richard Tyson a jucat in propriul serial de televiziune numit ”Hardball” (1989), care a rulat timp de un an. A aparut, de asemenea, in diferite proiecte de televiziune de-a lungul carierei sale, cum ar fi ”CSI: New York”. Cu o lista lunga de filme precum "Black Hawk Down", "There's Something About Mary", "Kingpin", "Genghis Khan" si multe altele, Richard a impartit ecranul cu o varietate de actori, printre care Charleton Heston, Orlando Bloom, Ben Stiller si John Travolta.