Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Miles Teller

      Biografie

      Miles Teller a avut onoarea şi privilegiul de a debuta într-un film artistic alături de Nicole Kidman în filmul bazat pe piesa de teatru premiată cu premiul Pulitzer, Rabbit Hole. În această dramă de familie, regizată de John Cameron Mitchell, Miles l-a interpretat pe ‘Jason Willette,’ un adolescent singuratic, care se refugia în lumea cărţilor cu benzi desenate şi a poveştilor ştiinţifico-fantastice.


      Miles s-a născut la Downingtown, Pennsylvania iar în timpul anilor de şcoală a iubit sportul şi a rămas un fan al echipelor Die-hard Phillies şi Eagles. Familia sa s-a mutat apoi la Citrus County, Florida, când Miles avea doisprezece ani.


      El a absolvit liceul cu Summa Cum Laude şi a dat o audiţie la Julliard şi New York University. După ce i s-a părut că audiţia lui a fost execrabilă, el s-a bucurat să afle că a fost acceptat la NY University.  În mod ironic, Miles a mai fost distribuit în rolul lui Willard, dar de data aceasta în noul film al Paramount, Footloose, care a fost lansat în octombrie 2011. 


      Mai recent, Miles Teller a putut fi urmărit în filmul Relativity, 21 And Over, în filmele lui Todd Phillips Project X, The Spectacular Now cu Shailene Woodley şi recenta producţie Get A Job, alături de Bryan Cranston şi Anna Kendrick, Two Night Stand cu Analeigh Tipton şi Kid Cudi şi That Awkward Moment cu Zac Efron şi Michael B. Jordan.  În prezent el filmează Divergent, un film bazat pe romanul de succes al Veronicăi Roth, care a fost comparat cu alte cărţi de tineret , cum ar fi The Hunger Games.