Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Naomi Watts

      Biografie

      Naomi Watts a fost nominalizată la Oscar pentru rolul său din filmul lui Alejandro Gonzales Inarritu, "21 Grams". Interpretarea ei în acest film, în car le-a dat replica actorilor Sean Penn şi Benicio Del Toro, i-a adus premii din partea asociaţiilor de critici din Los Angeles, Washington Area şi San Diego, precum şi nominalizări la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal" din partea Screen Actors Guild Awards®, BAFTA, Broadcast Film Critics şi Golden Satellites.

       

      La premiera filmului, în 2003, la Festivalul Internaţional de la Veneţia, ea a primit premiul publicului pentru cea mai bună actriţă. Filmul a primit Special Distinction Award la Independent Spirit Awards.


      Watts a primit Montecito Award la Festivalul de Film Santa Barbara în 2006, pentru rolul său în "King Kong"; a fost premiată la Festivalul de la Palm Springs pentru rolul din "21 Grams"; iar în 2002, a fost desemnată "Female Star of Tomorrow" la ShoWest şi a primit premiul pentru cel mai bun rol de debut la Hollywood Film Festival, ca urmare a rolului său din "Mulholland Drive".


      Recent, a primit un premiu pentru întreaga carieră, la Festivalul de la Deauville, în 2011.