Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bradley Cooper

      Biografie

      Imediat dupa ce a absolvit Universitatea Georgetown in 1997, Bradley Cooper s-a mutat la New York pentru a urma cursurile de masterat la Actors Studio Drama School, New School University. In timpul petrecut acolo, a devenit pasionat de actorie, facand o impresie buna cu rolul lui John Merrick din „The Elephant Man ".

       

      Bradley si-a inceput cariera profesionala, in timp ce era inca la scoala. A jucat alaturi de Sarah Jessica Parker in Sex and the City (1998) si in serialul The Beat (2000). Si-a petrecut weekend-urile cu LEAP (Learning through the Expanded Arts Program), o organizatie non-profit care ii invata pe copii tainele actoriei.

       

      Verile le-a petrecut pe tot globul, facand caiac in British Columbia, catarandu-se pe ghetarii din Anzii peruvieni si filmand „Lonely Planet’s Treks in a Wild World" (2000) pentru Discovery Channel. Bradley a trebuit sa sara peste ceremonia lui de absolvire de la Actor's Studio, pentru a juca in primul sau lungmetraj, Wet Hot American Summer (2001).

       

      Bradley Cooper si-a continuat cariera obtinand rolul tanarului student la drept Gordon Pinella, in filmul Changing Lanes (2002), alaturi de Ben Affleck si Samuel L. Jackson. A interpretat, de asemenea, rolul lui Travis Paterson in My Little Eye (2002).