Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Mihai Petre

      Biografie

      A inceput dansul sportiv de la varsta de 8 ani, la insistentele mamei sale. Inainte de a se apuca de dans facea karate. O vreme a practicat in paralel cele doua discipline, apoi s-a dedicat dansului in exclusivitate, ceea ce s-a dovedit a fi cea mai buna alegere pe care a facut-o deoarece la varsta de 14 ani a devenit campion national la dans sportiv. Impreuna cu sotia lui s-au dovedit a fi o pereche foarte buna, deoarece au ajuns campioni ai Romaniei, semifinalisti la Cupa Mondiala si finalisti in Cupa Europeana de Dans.

      In anii 2002, 2003, 2004, atat la sectiunea Standard cat si la sectiunea Latino-Americana Mihai Petre si Elwira Duda au fost campioni nationali ai Romaniei. Este prima pereche din Romania care s-a clasat in primele 50 ale lumii in IDSF World Ranking List in 2004. Deasemenea au mai fost semifinalisti la Cupa Europeana de 10 Dansuri, semifinalisti la Campionatul Mondial de 10 Dansuri, finalisti la Cupa Europeana de dansuri Latino-Americane, finalisti la numeroase Openuri Internationale IDSF.

      Pe langa cariera pe care o are in dans, Mihai a reusit sa se faca remarcat si ca actor in telenovele de la Acasa tv, dar a putut fi urmarit si in juriul concursului "Dansez pentru tine", inca de la prima editie si pana in prezent. Acum face parte din juriului emisiunii Romanii au talent.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!