Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Danny Trejo

      Biografie

      Dependent de droguri si infractor, Danny Trejo a fost ba in inchisoare, ba afara, timp de 11 ani. In timpul petrecut in San Quentin, a castigat doua titluri la box. Dupa ce a stat in inchisoare pentru jaf armat si infractiuni legate de droguri, a urmat cu succes un program de reabilitare care i-a schimbat viata.

       

      In timp ce vorbea la o reuniune a dependentilor de cocaina anonimi din 1985, Trejo a intalnit un tanar care mai tarziu l-a cautat pentru a-i oferi sprijin. Trejo a mers sa-l intalneasca si a primit un rol in Runaway Train (1985), probabil datorita tatuajelor lui de pe tot corpul.

       

      De asemenea, pe platoul de filmare a fost un scenarist pe care Trejo il cunostea din San Quentin. Amintindu-si de abilitatile de box ale lui Trejo, scenaristul i-a oferit 350 $ pe zi pentru a-i antrena pe actori pentru un meci de box dintr-un film.

       

      Directorul Andrey Konchalovskiy l-a remarcat pe Trejo in timp ce il antrena pe Eric Roberts si i-a oferit imediat un rol in film alaturi de Roberts. Danny Trejo a aparut ulterior in multe alte filme, de obicei interpretand rolul de tip dur.