Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jennifer Garner

      Biografie

      Jennifer Garner, care a cunoscut faima, datorita rolului ei din serialul "Alias" (2001), a avut de parcurs un drum lung de la locul ei de nastere din Houston, Texas pentru a-si implini visul. Crescuta in Charleston, Virginia de Vest de mama ei Pat, o profesoara de limba engleza iesita la pensie si tatal ei, Bill, un fost inginer chimist, Jennifer a fost al doilea copil al familiei Garner.

       

      A petrecut noua ani din adolescenta, studiind baletul si descrie anii ei in dans ca fiind caracterizati mai mult de determinare, decat de talent, descoperind ulterior ca este atrasa mai mult de teatru. Jennifer a studiat chimia la Universitatea Dension, unde si-a dat seama ca o intereseaza mai mult actoria decat stiinta.

       

      Dupa terminarea studiilor, a plecat la New York, unde a lucrat ca hostess, in timp ce a urmarea o cariera in film si televiziune. Mai tarziu, s-a mutat la Los Angeles, o decizie care a condus la obtinerea unui rol in show-ul "Felicity" (1998), unde l-a cunoscut pe viitorul ei sot, Scott Foley. Cuplul a divortat in 2004.

       

      Apare pe micile ecrane in rolul agentului Sydney Bristow, care lucreaza pentru CIA. Pentru munca ei, Jennifer Garner a primit patru nominalizari consecutive la Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial drama. A primit de asemenea, patru nominalizari la Golden Globe si a castigat o data.