Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Traci Lords

      Biografie

      Traci Lords s-a nascut si a crescut in Ohio, Statele Unite ale Americii. Numele ei real este Nora Louise Kuzma. Dupa ce parintii sai au divortat, s-a mutat cu mama ei si cele trei surori la Los Angeles, la varsta de 12 ani. Dupa cativa ani, a fugit de acasa si a inceput sa pozeze nud la varsta de 15 ani, iar un an mai tarziu juca in filme pentru adulti.

       

      Fiind destul de dezvoltata pentru varsta ei, Traci a reusit sa-i pacaleasca cu usurinta pe fotografi, producatori si regizori (cu ajutorul unui certificat de nastere fals si un permis de conducere). Numele ei de scena este o combinatie intre Traci, numele unei foste prietene din scoala si Lordz, in onoarea actorului ei preferat, Jack Lord ("Hawaii Five-O" (1968)). Traci a avut o pisica persana alba, numita Mr. Steve McGarrett, numele personajului pe care Lord l-a interpretat in film.

       

      Traci Lords a jucat in aproximativ 100 de filme intre anii 1984-1986. In luna mai 1986, a fost arestata de agentii FBI, atunci cand au descoperit ca era minora, ceea ce insemna ca inchirierea sau cumpararea filmelor in care ea a jucat, era ilegala si magazinele video din intreaga tara s-au grabit sa scape de ele.

      Singurul film porno legal al ei a fost Traci, I Love You (1987), care a fost filmat in Paris, Franta, atunci cand ea avea 18 ani.