Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Greg Kinnear

      Biografie

      Greg Kinnear s-a nascut pe 17 iunie 1963, in Logansport, Indiana, Statele Unite ale Americii, avandu-i ca parinti pe Edward Kinnear, diplomat la Departamentul de Stat American si Suzanne Kinnear, casnica. Greg are doi frati - James, vicepresedinte de investitii la Wachovia Securities, in Arizona, care s-a nascut in 1957 si Steve, manager la Billy Graham Training Center din Carolina de Nord, care s-a nascut in 1959.

       

      Familia s-a mutat de multe ori, inclusiv in Liban si Grecia. In timp ce era student in Atena, Greg a fost animator de radio, prezentand emisiunea ”School Daze With Greg Kinnear”. Dupa intoarcerea in Statele Unite, s-a inscris la Universitatea Arizona din Tucson, de unde a absolvit in 1985, cu o diploma in jurnalism.

       

      Imediat dupa aceea, s-a indreptat spre Los Angeles, unde a obtinut primul sau loc de munca ca asistent de marketing la Empire Entertainment. A mers la o auditie pentru a ajunge VJ la MTV, dar nu a primit postul, devenind in schimb, reporter pentru acelasi canal.

       

      Mai tarziu, Greg Kinnear a avut roluri in L.A. Law (1986) sau Life Goes On (1989). Prima aparitie pe marele ecran, a avut-o in 1994, in comedia lui Damon Wayans, Blankman (1994). In anii urmatori, a jucat in Sabrina (1995), Dear God (1996), As Good as It Gets (1997), printre altele.