Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Corbin Bernsen

      Biografie

      Nascut in North Hollywood, California pe 7 septembrie 1954, Corbin Bernsen a fost crescut in lumina reflectoarelor. Este cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului Harry Bernsen, producator si Jeannne Cooper, actrita de telenovele. Parintii sai au divortat in anul 1977.

       

      A absolvit liceul Beverly Hills si apoi s-a inscris la UCLA cu intentia de a urma dreptul. In schimb, a terminat cu o diploma in arta teatrala si dramaturgie. A lucrat pe scenele din Los Angeles atat ca actor, cat si ca designer de decor. Si-a facut debutul in film, intr-una din productiile tatalui sau Three the Hard Way (1974).

       

      S-a mutat in New York unde, pe langa actorie, a inceput si o cariera in modeling. Primul sau succes a venit in anul 1983, cu rolul lui Ken Graham in serialul “Ryan’s Hope” (1975). Tot in aceasta perioada a cunoscut-o si s-a casatorit cu Brenda Cooper, designer de costume in televiziune, care a lucrat mai tarziu in comedia “Dadaca” (1993). Insa, au divortat patru ani mai tarziu.

       

      A urmat rolul care i-a adus celebritatea, cel al avocatului Arnie Becker din serialul “L.A. Law” (1986), precum si aparitii in “Saturday Night Live” (1975) si pe copertile mai multor publicatii de renume. In scurt timp, Corbin Bernsen si-a transformat succesul din televiziune intr-o cariera pe marele ecran, de obicei interpretand personaje fermecatoare si simpatice.