Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cautam Colaboratori

      Cautam colaboratori pentru site

      1. Cautam colaboratori pentru site! Daca te pricepi sa scrii despre filme si ai nevoie de o platforma unde sa te desfasori, Filmsi.Ro te vrea in echipa! Vrem sa alcatuim o echipa de redactori/editori pasionati si priceputi, care sa creeze continut de calitate pentru cititorii nostri. In schimb, vei avea oportunitatea sa iti promovezi organizatia, site-ul, canalele de social media, cartile sau orice alte produse, care vor fi expuse tuturor cititorilor nostri.

      2. Daca nu ai nimic de promovat, vei fi platit pentru materialele pe care le scrii. Cu cat acestea atrag mai multi cititori, cu atat suma va creste. Poti alege sa faci materiale cand ai timp sau sa devii editor permanent. Programul este flexibil, poti sa-l personalizezi cum vrei. Pentru a aplica, trimite un e-mail la adresa [email protected], in care sa raspunzi la urmatoarele intrebari:

      1. Ce varsta ai si cu ce te ocupi?
      2. Care sunt filmele/regizorii/actorii/genurile preferate?
      3. Ce experienta in scris ai?
      4. De cat timp urmaresti/citesti Filmsi.ro (am presupus ca stii deja de noi, dar daca nu este cazul, tot o sa te placem).
      5. Daca ai fi editor Filmsi.ro, cat de des ai posta materiale?
      6. Daca ai fi editor Filmsi.ro, ce idei de materiale ai avea?
      In plus, cautam si oameni care sa se priceapa la video, care sa vina in ajutorul editorilor. Daca esti interesat de aceasta pozitie, raspunde la intrebarile de mai sus (la intrebarea

      3. schimba experienta in scris cu cea video) si trimite link-uri cu materiale video facute de tine pe aceeasi adresa de e-mail [email protected] Desigur ca si aceasta pozitie se plateste, detaliile le vom discuta pe e-mail.

      Citeste mai multe pe: http://www.filmsi.ro