Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      5 Days of War

      (5 zile de razboi - 2011)
      113 min
      Actiune, Drama, Razboi
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis 5 Days of War

      Cineastul Renny Harlin , cunoscut publicului pentru pelicule ca “Die Hard 2″, “Insula secretelor”, “Cliffhanger” şi “Coşmarul de pe Elm Street 4: Stăpânul visului”, a mizat pe războiul ruso-georgian din 2008 pentru noul său film, “5 Days of War”.


      In spatele controversatului lungmetraj, a lucrat o echipă cosmopolită: producătorul român George Lascu, regizorul şi scenaristul finlandezi Renny Harlin şi Mikko Alanne şi actorul cubanez Andy Garcia. Potrivit regizorului, desi acest ansamblu de naţionalităţi nu constituie rezultatul vreunei planificări, intamplarea ce i-a adus impreuna este una benefica filmului.


      Filmul aduce in prim plan situatiile de conflict din zona Asiei . In timpul razboiului din Irak, Contingentul georgian al Fortelor Aliate salvează viaţa unui reporter nord-american, Thomas Anders, cu care ramane in relatii de prietenie . La scurt timp, prietenii georgieni din Tbilisi suspecteaza izbucnirea unui conflict armat intre Georgia si Rusia cu privire la regiunile Osetia de Sud si Abhazia si ii solicita reporterului sa vina in Georgia si sa transmita un mesaj international privind evolutia situatiei conflictuale create.


      Acesta, impreuna cu cameramanul Sebastian Ganz, se infiltreaza in viata cotidiana georgiana, ca simpli turisti, iar cand conflictul escaladează sunt prinşi in mijlocul unui schimb de focuri. Astfel, reusesc sa filmeze un raid aerian ce loveşte civili nevinovati participanti la o nuntă.


      Din acest moment, misiunea lor vitala este aceea de a scoate reportajul din Georgia pentru a instiinta opinia publica internationala asupra violenţei la care au fost martori si consecintele grave care pot urma violentelor din zona.
      Voteaza 5 Days of War

      Trailer (2) 5 Days of War
      Fotografii (6) 5 Days of War
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-01-31