Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      BlacKkKlansman

      (Agent provoKkKator - 2018)
      135min
      Biografic, Comedie, Crima
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis BlacKkKlansman

      Vizionarul regizor Spike Lee ne aduce pe marile ecrane "BlacKkKlansman" - incredibila poveste adevărată a unui adevărat erou american. Suntem la începutul anilor ’70, o perioadă de mari frământări sociale, răvășită de revoltele pentru drpturile civile. Ron Stallworth (John David Washington) devine primul detectiv afro-american din departamentul de poliție din Colorado Springs, dar înrolarea sa e primită cu mare scepticism și cu ostilitate fățișă de colegii și șefii săi. Neclintit, Stallworth e decis să-și facă un nume în rândurile poliției, și să-și ajute comunitatea. Așa că își asumă o misiune extrem de periculoasă: să se infiltreze într-o grupare Ku Klux Klan, pentru a o demasca.

       

      Pretinzând că e un rasist extremist, Stallworth ia legătura cu grupul, și în curând se vede invitat în mijlocul lor. Reușește chiar să-l întâlnească personal pe Marele Vrăjitor al Klanului, David Duke (Topher Grace), care îi laudă implicarea în progresul către o Americă Albă. Dar, pentru că investigația sub acoperire devine tot mai complexă, e nevoie ca un polițist alb să intre în scenă. Așadar, colegul său, Flip Zimmerman (Adam Driver), începe să se dea drept Ron când e nevoie de întâlniri față în față cu membrii acestui grup extremist, adunând informații despre un complot criminal. Cei doi, Stallworth și Zimmerman, fac echipă pentru a distruge această organizație al cărei scop principal este să-și “aranjeze” discursul violent astfel încât să pătrundă în rândul marei mase de americani.

       

      Produs de echipa care s-a aflat în spatele filmului laureat cu Oscar "GET OUT", "BlacKkKlansman" oferă o examinare nemilos de realistă asupra problemei rasiale în America anilor ’70, dar care e extrem de relevantă și pentru lumea în care trăim azi.

       

      "BlacKkKlansman" a obținut șase nominalizări la Premiile Oscar, la categoriile Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu adaptat, Cel mai bun regizor (Spike Lee), Cel mai bun actor într-un rol secundar (Adam Driver), Cel mai bun cântec original și Cel mai bun montaj. "BlacKkKlansman" a câștigat Premiul Oscar la categoria Cel mai bun scenariu adaptat.

      Voteaza BlacKkKlansman

      Trailer (1) BlacKkKlansman
      Fotografii (53) BlacKkKlansman
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2018-08-13