Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Border

      (La graniţă - 2018)
      110 min
      Drama, Fantastic, Romantic, Thriller
      N15
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Border

      Border/ La graniță” spune povestea Tinei (Eva Melander), un ofițer de vamă de o eficacitate incredibilă, care este recunoscută pentru simțul ei infailibil. Practic, e ca și cum ar mirosi vina ori intențiile ascunse. Însă când Vore, un tip suspect (Eero Milonoff), trece prin fața ei, capacitățile sale sunt puse la încercare pentru prima dată. Tina știe că Vore ascunde ceva, dar nu poate identifica ce anume. Mai rău, simte și o atracție bizară față de el. În timp ce dezvoltă o relație specială cu el, Tina își descoperă, în sfârșit, adevărata identitate. La fel ca Vore, ea nu aparține acestei lumi. Întreaga sa existență s-a bazat pe o minciună, iar ea este nevoită să aleagă acum: să continue să trăiască în impostură sau să îmbrățișeze revelațiile terifiante ale lui Vore. 

       

      Border/ La graniță” este bazat pe povestirea omonimă din volumul “Let the Old Dreams Die”, scris de John Ajvide Lindqvist, o senzație a literaturii fantastice suedeze.

       

      În regia lui Ali Abbasi, “Border/ La graniță”  a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2018, unde a fost premiat cu Cel mai bun film din secțiunea Un Certain Regard. După vizionarea de pe croazetă, critica a recunoscut că este “un film ce are rara calitate de a-l simți într-un fel în care n-ai mai simțit nimic din tot ce ai mai văzut până atunci” (Screendaily), cu “momente de sentiment curat – pur extaz, pură furie, pură dorință, pură ferocitate – ce trebuie pus pe scara celor mai palpitante experiențe cinematografice avute vreodată” (New Yorker). 

      100% - 1 vot
      0% - 0 voturi

      Voteaza Border

      Actori & echipa Border
      Regie
      Distribuitor
      Voodoo Films
      Trailer (1) Border
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2019-07-15