Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Closed Circuit / Suletud ring

      (Ei îţi văd fiecare mişcare: Conspiratia - 2013)
      96 min
      Crima, Drama, Mister
      N15
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Closed Circuit / Suletud ring

      În thrillerul CLOSED CIRCUIT un caz internaţional de terorism îi aduce laolaltă pe doi foşti iubiţi care trebuie să formeze acum o echipă de apărare, ceea ce le va pune la încercare limitele loialităţii lor şi le va pune vieţile în pericol.

       

      Într-o dimineaţă, o piaţă aglomerată din Londra e distrusă de o explozie. Începe o vânătoare de oameni în urma căreia numai un singur membru al unei celule de terorism suspectate supravieţuieşte, Farroukh Erdogan (Denis Moschitto); acesta e arestat şi dus la închisoare. Încep acum pregătirile pentru ceea ce urmează să devină procesul secolului.

       

      Dar există un obstacol: guvernul va folosi dovezi clasificate ca fiind ultrasecrete pentru a-l pune sub acuzare pe Erdogan, atât de secrete încât nici el şi nici avocaţii lui nu au permisiunea să le vadă. Din această cauză, procurorul general (Jim Broadbent, laureat cu Oscar), consideră că e necesar să numească un avocat al apărării suplimentar, aprobat de guvern, în persoana Claudiei Simmons-Howe, interpretată de Rebecca Hall, nominalizată la Globurile de Aur.

       

      Aceasta are autorizaţia necesară pentru a avea acces la probe ultrasecrete şi poate, astfel, să ceară descretizare totală când procesul va ajunge la sesiuni cu uşile închise. Regulile pentru acest avocat special sunt clare: odată ce i se va acorda accesul la dovezi, Claudia nu va mai putea comunica nici măcar cu inculpatul sau cu ceilalţi membri ai echipei de avocaţi care îl apără.

       

      Dar, chiar când cazul e pe cale să ajungă în instanţă, avocatul lui Erdogan moare brusc, fiind înlocuit de un nou avocat, Martin Rose (Eric Bana). Martin e tenace, hotărât, inteligent dar şi un fost iubit de-al Claudiei. Cei doi avocaţi fac un pact ca incomod să-şi ţină secretă fosta relaţie. Dar, pe măsură ce Martin începe să lucreze la caz, descoperă o conspiraţie sinistră, una care îl va apropia periculos de mult de Claudia.

      Voteaza Closed Circuit / Suletud ring

      Trailer (1) Closed Circuit / Suletud ring
      Fotografii (30) Closed Circuit / Suletud ring
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2013-07-11