Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Fading Gigolo

      (Gigolo de ocazie - 2013)
      98 min
      Comedie
      N15
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Fading Gigolo

      Fioravante (John Turturro), la sugestia prietenului său, Murray (Woody Allen), intră în lumea celei mai vechi profesii din lume, pentru ca, într-un final, să găsească ceva ce nici nu se gândise că ar căuta.


      Totul porneşte din momentul în care frumoasa doctor dermatolog Parker (Sharon Stone)  îi menţionează lui Murray în treacăt că e în căutarea unui bărbat care să ia parte la un ménage à trois cu ea şi cu la fel de frumoasa ei prietena, Selima (Sofia Vergara).

       

      Murray se află într-un moment dificil cu afacerea lui, o librărie, aşa că sesizează imediat potenţialul acestei propuneri, aşa că se hotărăşte să-l facă pe Fioravante să accepte afacerea. Deşi Fioravante nu e prea încântat la început să devină “târfa” lui Murray, şi el are mare nevoie de bani, şi, la urma urmei, există moduri mult mai rele de a face rost de bani decât acela de a face fericite două femei care au nevoie doar de nişte atenţie.

       

      Astfel, cei doi bat palma, iar Fioravante merge la dr. Parker pentru un “test” înaintea întâlnirii în trei. Între timp, Murray dă peste o a doua clientă pentru Fioravante, una deloc obişnuită: Avigal (Vanessa Paradis), văduvă unui rabin hasidic respectat în comunitate, cu care aceasta se măritase de când era foarte tânără.

       

      Douăzeci de ani mai târziu, Avigal se trezeşte singură cu şase copii, doar cu amintirile unei vieţi trăite în lumea închisă a comunităţii hasidice, şi extrem de dornică să trăiască experienţe noi. Aşa că, atunci când Murray îi propune să-i facă o vizită lui Fioravante, ea acceptă, curioasă să vadă unde vor ajunge lucrurile.

       

      Masajul delicat al lui Fioravante trezeşte ceva în ea ce nu mai trăise niciodată, dar îl tulbură în egală măsură şi pe acesta. Dar pe urmele lui Avigal se află Dovi (Live Schreiber), un vecin din comunitate, care era îndrăgostit de ea din adolescenţă. Constrâns de religie, dar şi de nesiguranţa proprie, Dovi îşi manifestă pasiunea pentru Avigal urmărindu-i fiecare mişcare.

       

      Când o vede cu Fioravante devine suspicios, şi în curând, extrem de gelos. Între vizitele lui Fioravante în dormitoarele dr. Parker şi al Selimei, dar şi odată cu întâlnirile caste ale acestuia cu Avigal, Murray descoperă că nu e aşa de uşor să fii peşte şi că vine un moment în viaţă când trebuie să împace religia cu profanul de zi cu zi.

      Voteaza Fading Gigolo

      Trailer (2) Fading Gigolo
      Fotografii (14) Fading Gigolo
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2013-09-15