Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Green Book

      (Green Book: O prietenie pe viață - 2018)
      130 minute
      Biografic, Comedie, Drama
      AP12
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Green Book

      "Green Book: O prietenie pe viață" este un film distractiv despre doi bărbați diferiți, dar ambițioși, care trec peste barierele rasiale, clasă și educație pentru a forma o legătură profundă și durabilă. Dincolo de presupunerile și stereotipurile inițiale, prietenia lor demonstrează puterea de schimbare a toleranței și înțelegerii, două valori statornice care continuă să rezoneze și astăzi.

       

      În 1962, când Anthony "Tony Lip" Vallelonga (Viggo Mortensen) rămâne șomer, el este de acord să devină șoferul muzicianului Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) timp de două luni, pe durata unui turneu în sudul Statelor Unite ale Americii. Surprins să descopere că Dr. Shirley este afro-american, Tony este inițial reticent în a accepta locul de muncă, dar banii sunt prea buni pentru a trece cu vederea oferta.

       

      În America anilor '60, rasismul şi prejudecăţile erau o realitate cotidiană. Aşadar, înarmaţi cu The Negro Motorist Green Book, un ghid de călătorie ce oferă sfaturi pentru a trece cu bine de situaţii dificile, Tony şi Don formează o relaţie de prietenie care le oferă o nouă perspectivă asupra vieţii.

       

      Cu o educație aleasă, rafinat și artistic, Dr. Shirley vorbește mai multe limbi străine, are trei doctorate și este creatorul unei forme inovatoare de muzică, în timp ce Tony este un om obișnuit, apropiat de familia sa, un italian cu o atitudine zeflemestă, care iubește muzica rock'n'roll și puiul prăjit. La început, cei doi se ceartă din orice, de la mâncare la muzică, însă ei se regăsesc într-o lume care îi disprețuiește și devin prieteni într-un mod neașteptat.

       

      "Green Book" a obţinut trei premii Oscar la categoriile Cel mai bun filmCel mai bun actor în rol secundar (Mahershala Ali) şi Cel mai bun scenariu original şi a câştigat trei trofee Globul de Aur.

       

      "Green Book: O prietenie pe viață" va rula în cinematografele românești începând cu 1 martie 2019.

      Voteaza Green Book

      Trailer (2) Green Book
      Fotografii (71) Green Book
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2019-01-07