Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Gun Shy

      (Arme şi traume - 2000)
      101 min
      Comedie, Crima, Romantic
      AP12
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Gun Shy

      Liam Neeson interpretează în acest film rolul unui agent sub acoperire, pe nume Charlie, care de-a lungul carierei sale a rezolvat sute de cazuri foarte complicate. Obosit de toţi gangsterii cu care a avut de-a face şi chinuit de probleme ale colonului, Charlie decide să se retragă. O ultimă misiune, la care a cam dat-o în bară, îi întăreşte convingerea că e timpul să semneze cererea de pensionare. 

       
      Condiţia pusă de şefi este aceea de a mai participa la o ultimă acţiune, care se anunţă a fi foarte periculoasă. Charlie simte că înainte de a se apuca de treabă, ar trebui să treaca pe la un psiholog, care să-i redea încrederea în sine. Terapia de grup nu prea da roade şi atunci Charlie schimbă macazul şi apelează la ajutor unei asistente medicale, care sa-i facă câteva clisme. 


      Atrăgătoare şi intuitivă, infirmiera (Sandra Bullock) reuşeşte să-i insufle încredere. Animat de gânduri mai bune, Charlie începe să-şi ia misiunea în serios şi să studieze tabăra adversă: un cartel de droguri. Şeful acestora, temutul Fluvio Nesstra (Oliver Platt) e demoralizat şi nemulţumit de felul în care merg afacerile.

       

      Charlie, care iniţial tremura la gândul întâlnirii cu Nesstra, descoperă că acesta este la fel de stresat ca şi el. După câteva discuţii, mai personale decât le permit poziţiile pe care le ocupă, cei doi ajung la concluzia că-şi urasc foarte tare îndeletnicirile. Suferinţa comună şi dorinţa de retragere îi apropie foarte mult pe cei doi, transformându-i în buni prieteni... şi compromiţând definitiv scopurile fiecăruia.

      Voteaza Gun Shy

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-08-20