Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Iron Sky

      (Iron Sky: Invazia - 2012)
      93 min
      Actiune, Comedie, Science-Fiction
      AP12
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Iron Sky

      În ultimele zile ale celui de-al doilea Război Mondial, participanţii la un program spaţial secret al naziştilor scapă de distrugere evadând pe partea întunecată a Lunii. Timp de 70 de ani, naziştii construiesc în cel mai mare secret o fortăreaţă spaţială gigantică, cu o flotă imensă de farfurii zburătoare.  Nu peste mult timp, această armată de neoprit va porni înspre Pământ, vestind întoarcerea triumfătoare a celui de-al Patrulea Reich!

       

      Când astronautul american James Washington aselenizează puţin cam prea aproape de baza secretă nazistă, Führerul Lunar decide că a momentul glorios al recuceririi Pământului a sosit mai devrem decât se aştepta. Washington pretinde că el a venit pe Lună numai pentru ca să sporească popularitatea preşedintelui Statelor Unite, dar nimeni nu-l crede, căci ce altceva ar fi căutat pe aclo decât să facă prospecţii pentru un iminent atac al forţelor terestre? Aşa că Al Patrulea Reich trebuie să reacţioneze imediat!

       

      Dar, înainte ca naziştii să-şi lanseze invazia au nevoie să termine lucrările la nava lor amiral, imensa maşină de război Götterdämmerung. Pentru aceasta au nevoie de tehnologie computerizată, cm ar fi smart phone-ul din buzunarul lui Washington. Prin urmare, doi ofiţeri nazişti, nemilosul Klaus Adler şi idealista Renate Richter sunt trimişi pe Pământ împreună cu Washington, pentru a sustrage susmenţionata tehnologie.

       

      Dar Klaus nu mai are de gând să se întoarcă vreodată pe Lună; are planuri mari pe Pământ: să cucerească puterea singur, mai întâi aliindu-se cu preşedintele, apoi uzurpând tronul Führer-ului Lunar.

      Când flota de OZN-uri lunare ale naziştilor întunecă cerurile, poziţionate ca să distrugă planeta Pământ, complet nepregătită de apărare, toată lumea, bărbaţi, femei, naţiuni unite, trebuie să-şi reevalueze priorităţile.

       

       

      Iron Sky. Invazia este o comedie SF neagră produsă de Blind Spot Pictures şi Energia Productions, din Finlanda, şi co-produsă de 27 Films, din Germania şi New Holland Pictures, din Australia. Filmul a fos turnat în Frankfurt, Germania, precum şi în studiourile Warner de lângă Brisbane, Australia. Efectele CGI au fost produse de Energia Productions, în Finlanda.

      Voteaza Iron Sky

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-05-18