Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis J. Edgar

      De-a lungul vietii sale, J. Edgar Hoover avea sa devina cel mai puternic  om din culisele scenei politice a Statelor Unite ale Americii. In calitate de sef al FBI-ului, timp de aproape 50 de ani, nimic nu i-a stat in cale, pentru a-si proteja tara. Rezistand schimbarii a 8 presedinti si desfasurarii a 3 razboaie, Hoover a luptat cu disperare pentru prevenirea pericolelor care ii vizau tara, luand atitudine chiar si in fata falselor amenintari.

       

      Cu toate ca metodele lui erau pe cat de nemiloase, pe atat de eroice, Hoover isi gasea de fapt placerea in starnirea admiratiei celor din jurul sau. Un om care stia sa pretuiasca secretele, in special pe cele ale altora, Hoover nu s-a temut niciodata sa foloseasca informatiile pe care le avea, chiar impotriva conducatorilor tarii. Intelegand ca informatia inseamna putere si ca frica poate genera multiple oportunitati, seful FBI-ului a recurs la aceasta strategie pentru a obtine o influenta fara precedent si o reputatie formidabila, aproape de neatins.


      In regia lui Clint Eastwood si in interpretarea lui Leonardo Di Caprio, J.Edgar spune povestea reala a vietii publice, dar si personale a unui om pe cat de puternic, pe atat de controversat, din mai, pe BLU-RAY si DVD.

       


      Ştiaţi că...

       

      Charlize Theron a fost cea care a primit iniţial rolul lui Helen Gandy, dar aceasta a renunţat pentru rolul din Snow White and the Huntsman...

       

      Armie Hammer (Clyde Tolson) este strănepotul magnatului Armand Hammer (Occidental Petroleum). În biografia lui Armand Hammer,  "Dosarul: Istoria secretă a lui Armand Hammer", autorul Edward Jay Epstein a scris despre legăturile sovietice raportate de J. Edgar Hoover...

       

      Adus in cinematografe sub numele de cod "Lawman"...

       

      Judi Dench şi-a rupt piciorul în timpul filmărilor. Însă a păstrat secretul, pentru a evita să fie înlocuită. Co-producatorul Robert Lorenz aflând de problemă abia după ce actriţa a terminat filmările.

      CUMPARA

      Voteaza J. Edgar

      Trailer (1) J. Edgar
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-11-25