Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis John Adams

      El a unificat Statele Americii. Tom Hanks si Gary Goetzman in calitate de producatori executivi (aceiasi care au produs mini-seria laureata cu Emmy – Camarazi de Razboi) ne ofera o epopee impresionanta despre John Adams – cel de-al doilea presedinte si unul dintre parintii fondatori ai Statelor Unite ale Americii.

       

      In timp ce statul sau era atacat atat din exterior cat si din interior, John Adams a avut o viziune despre o tara noua ale carei pietre de temelie sa fie libertatea si dreptatea. El i-a calauzit pe camarazii sai de ideal – Generalul George Washington, Benjamin Franklin si Thomas Jefferson, pe drumul si in spiritul valorilor care vor duce la faurirea acestei Americi libere pe care o visase.

       

      Adams impreuna cu sotia sa, Abigail, au perfectionat aceste idealuri democratice, iar parteneriatul lor s-a transformat in una dintre cele mai impresionante povesti de dragoste din istoria Americii.

       

      Avandu-i in rolurile principale pe nominalizatii Premiilor Academiei – Paul Giamatti (Renascut din cenusa) si Laura Linney (Familia Savage) – in rolurile lui John si Abigail Adams, regizat de laureatul premiilor Emmy, Tom Hooper (Elizabeta I) si adaptat pentru ecran de Kirk Ellis impreuna cu Michelle Ashford dupa romanul omonim distins cu Premiul Pulitzer semnat David McCullough, John Adams este saga incredibila a unui om care a visat la faurirea unei natiuni, iar visul sau a devenit realitate. 

       

      Elemente speciale:
      - Intreaga mini-serie formata din 7 parti- David McCullough: pictand cuvintele (o privire asupra vietii si operei scriitorului David McCullough)- Faptele sunt lucruri incapatanate – Ghid istoric exclusiv- Making of John Adams

      CUMPARA

      Voteaza John Adams

      Trailer (0) John Adams
      Fotografii (19) John Adams
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-05-28