Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Kill Bill: Vol. 1

      (Kill Bill: Vol. 1 - 2003)
      110 min
      Actiune, Crima, Thriller
      IC 14
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Kill Bill: Vol. 1

      Al patrulea film al lui Quentin Tarantino este epopeea unei femei în căutarea dreptăţii, prezentată în două părţi. În "Kill Bill: Vol. 1" personajul principal, interpretat de David Carradine, este un personaj nemaivăzut de sinistru care domină povestea şi care a organizat un grup de elită numit Deadly Viper Assassination Squad (sau DiVAS) - Plutonul de Execuţie al Viperelor.

      Toate viperele au un nume de cod inspirat de şerpi veninoşi şi cel mai mortal dintre ei este Mamba Neagră (Uma Thurman), care este şi fosta iubită a lui Bill.

      La început, în Vol. 1, un ranger texan (Michael Parks) investighează o scenă macabră: un întreg alai de nuntă măcelărit în timpul unui repetiţii de costume, într-o capelă provincială. Femeia însărcinată în rochia plină de sânge este Mamba Neagră, cunoscută mai bine ca "Mireasa". 

      Bill şi Viperele au crezut că Mireasa este moartă, dar din nefericire pentru ei, ea era doar în comă. Asasina Viperelor, California Mountain Snake, cunoscută ca Elle Driver (Daryl Hannah), se strecoară în camera de spital a Miresei, deghizată în asistentă, agitând o seringă - doar pentru a fi rechemată în ultimul moment posibil de Bill însuşi. 

      Patru ani mai târziu, Mireasa se trezeşte brusc, realizând ce i s-a întâmplat şi pleacă într-o misiune cu un ţel îngrozitor de bine fixat: să-i omoare unul câte unul pe asasini, lăsându-l ultimul pe Bill.

      Voteaza Kill Bill: Vol. 1

      Fotografii (27) Kill Bill: Vol. 1
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-04-29