Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Le Concert

      Concertul / Le Concert este povestea lui Andrei Filipov (Aleksei Guskov), un geniu, dirijorul de prestigiu al Orchestrei Bolshoi, cea mai buna orchestra din Rusia. Astazi, la 50 de ani, inca mai lucreaza la Bolshoi, dar ca om de serviciu.

       

      In timpul erei comuniste, a fost concediat in plina faima pentru ca a refuzat sa scape de toti interpretii sai evrei, “jidani si dusmani ai oamenilor”, inclusiv cel mai bun prieten al sau, Sacha Grossman (Dmitri Nazarov). Andrei s-a afundat in bautura si depresie.


      Directorul de la Bolshoi, un fost functionar al Partidului Comunist, i-a promis dintotdeauna lui Andrei ca ii va aduce orchestra “in curand”, dar isi bate joc de el, umilindu-l intr-un mod sadic. Pentru el, Andrei este invechit si ii face o mare favoare ca il tine in continuare ca om de serviciu.


      Apoi, Andrei gaseste un fax. O invitatie pentru ca orchestra sa cante la Chatelet, in Paris pe o perioada de doua saptamani, ca inlocuitor de ultim moment pentru Filarmonica San Francisco, care nu mai era disponibila.

       

      Andrei concepe un plan nebun: va aduna toti vechii lui prieteni muzicieni, o adunatura variata ce-si castiga in prezent existenta in Moscova ca soferi de taxi, stergatori de parbrizuri, negustori pe piata ambulanta, furnizori de efecte sonore in filme porno...

       

      Vor pleca in Paris sub numele de Bolshoi pentru a deschide Concertul / Le Concert. Vor sfida destinul si se vor razbuna! Daca vor reusi, veti descoperi urmarind Concertul / Le Concert.

      CUMPARA

      Voteaza Le Concert

      Trailer (0) Le Concert
      Fotografii (6) Le Concert
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-03-22