Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Love is all you need

      (Te iubesc oricum - 2012)
      116 min
      Comedie, Romantic
      AP12
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Love is all you need

      "Te iubesc oricum" este noul film al laureatei cu Oscar, Susanne Bier, o comedie romantică cu Pierce Brosnan şi Trine Dyrholm, al cărei scenariu e scris de Bier împreună cu Anders Thomas Jensen.

       

      Philip (Brosnan), un englez care trăieşte în Danemarca, este un văduv singuratic şi tată al unei fete care tocmai urmează să se mărite. Ida e o coafeză din Danemarca care se recuperează dupăun tratament de chimioterapie şi care tocmai a fost părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără, Tilda.

       

      Destinele acestor două suflete rănite sunt pe cale să se interesecteze atunci când cei doi se îmbarcă într-o călătorie spre Italia, acolo unde urmează să aibă loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

       

      "Te iubesc oricum"  este un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vieţii, umor şi personaje delicate, preparat cu căldură umană şi afecţiune de Susanne Bier, care va lăsa rece doar o inimă de piatră, o comedie romantică despre durerea şi plăcerea de a lăsa trecutul în urmă pentru a merge mai departe cu viaţa ta.

       

      Plasat în peisajul de vis din Sorrento, Italia, "Te iubesc oricum"  îi are în distribuţie pe Pierce Brosnan, în rolul lui Philip, tatăl mirelui, şi pe Trine Dyrholm în rolul Idei, mama miresei. Pe măsură ce nunta copiilor lor se apropie, Ida începe să descopere adevărata semnificaţie a familiei, iubirii şi fericirii.

       

      "Te iubesc oricum" a avut un buget de aproximativ 5.7 milioane de euro, şi a fost filmat în Italia şi Danemarca. Echipa de realizatori e formată din Morten Søborg, DFF, director de imagine, Pernille Bech Chris­tensen şi Morten Egholm, editori, muzica e compusă de Johan Söderqvist, scenografia îi aparţine lui Peter Grant, iar costumele, lui Signe Sejlund.

      Voteaza Love is all you need

      Fotografii (18) Love is all you need
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-09-25