Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Machine Gun Preacher

      (Misionarul războinic - 2011)
      129 min
      Actiune, Crima
      AP12
      Cumpara DVD & Bluray
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Machine Gun Preacher

      Inspirat dintr-o poveste reală, Machine Gun Preacher prezintă povestea vieţii lui Sam Childers (Gerad Butler), un fost traficant de droguri care decide să lase în urmă viaţa tumultoasă pe care o avea şi pleacă într-o călătorie în estul Africii. Bărbatul simte că este momentul să descopere ceva în care să creadă, pentru a-şi schimba viaţa.


      În momentul în care ajunge în Sudan, Childers este impresionat de lumea dezolantă din acea zonă şi mai ales de copiii antrenaţi să fie soldaţi. Astfel, bărbatul decide să construiască un refugiu pentru cei mici, chiar dacă asta înseamnă să îşi facă singur legea şi să pună mâna pe armă.

       

      Când fostul membru al unei găşti de motociclişti/traficanţi de droguri, Sam Childers (Gerard Butler) ia decizia radicală de a pleca în Africa de Est pentru a repara casele distruse în războiul civil, este revoltat de ororile la care este supusă populaţia, şi mai ales copiii din zona de conflict.

       

      Ignorând avertismentele unor voluntari mai experimentaţi, Sam sare în ajutorul unor copii dintr-un orfelinat aflat pe teritoriul controlat de o organizaţie paramilitară foarte dură, Lord’s Resistance Army (LRA), organizaţie care transformă copiii în soldați chiar de la vârsta de 10 ani.


      Pentru Sam asta nu-i suficient, aşa că ajunge să conducă misiuni armate în teritoriile inamice pentru a recupera orfanii răpiţi de trupele LRA.

       

      Povestea adevărată a unui om care a salvat peste o mie de copii de la înfometare şi sclavie, Misionarul războinic (Machine Gun Preacher) îi are în distribuţie, pe lângă Gerard Butler, şi pe Michelle Monaghan (Source Code), Kathy Baker (Cold Mountain), Madeline Carroll (Mr. Popper’s Penguins), Michael Shannon (Revolutionary Road) şi Souleymane Sy Savane (“Damages”).

      CUMPARA
      0% - 0 voturi
      100% - 1 vot

      Voteaza Machine Gun Preacher

      Trailer (3) Machine Gun Preacher
      Fotografii (31) Machine Gun Preacher
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-11-21