Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Marilena

      (Marilena - 2008)
      127
      Drama, Thriller
      AG - Audienta Generala
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Marilena

      Marilena lucreaza intr-o fabrica de incaltaminte si asteapta ca iubitul ei, Radu, plecat in Canada la capatuiala, sa o cheme la el si, astfel, sa scape de hartuielile sexuale ale masculilor infierbantati ce-i dau tarcoale. Intre timp, se incurca cu Sebi, cel mai bun prieten al lui Radu, care ii ia acestuia nu numai iubita, dar si masina si papucii din dormitor.
      Marilena incepe, in acelasi timp, sa cedeze insistentelor si santajurilor libidinosului Smantanica, seful ei din fabrica. Lucrurile se precipita o data cu revenirea lui Radu, expulzat intr-un lot de infractori, la mai putin de 2 luni dupa ce Marilena nascuse o fetita, dupa cat se pare, fructul amorurilor ei cu Sebi.
      In timpul sederii lui Radu in tara, copilul trebuie ascuns la cineva, si singurul care accepta este Smantanica. Radu si Sebi se implica intr-o afacere ilicita cu valuta, cel de-al doilea incercand sa-i traga o "teapa" primului. Intamplarea se incheie cu Radu la politie si Sebi ranit si imobilizat la pat. Marilena este disperata, nu stie ce sa faca.
      N-a vrut decat sa fie lasata in pace ca sa-si creasca fetita. "Doamne, ce urata e lumea!" exclama, spre sfarsitul filmului, eroina principala. Intr-adevar, uratul este pretutindeni, alaturi de noi si in noi fizic si moral. Acesta este mesajul celei mai recente pelicule a regizorului Mircea Daneliuc, un creator care, asemenea lui Caragiale, "vede enorm si simte monstruos" si, mai ales, nu iarta.

      Voteaza Marilena

      Fotografii (6) Marilena
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-12-15