Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Micmacs

      Micmacs / Micmacs à tire-larigot este povestea lui Bazil (Jean-Pierre Marielle) care care la varsta de 9 ani si-a pierdut tatal, care a fost ucis de o mina antipersonal in desertul marocan in timp ce isi satisfacea serviciul militar.

       

      Dupa ce mama lui a innebunit de durere, copilul a fost trimis la un orfelinat. Ca adult, Bazil s-a angajat la un magazin de casete video, acolo unde a fost grav ranit de un glont ratacit in timpul unui schimb de focuri desfasurat in plina strada, ramanand pentru toata viata cu proiectilul infipt in creier.

       

      Dupa ce a fost externat din spital, barbatul si-a pierdut locul de munca si locuinta si a fost adoptat de catre o "familie" de inadaptati social alcatuita din Placard, Fracasse, Remington, Calculette, Caoutchouc si Tambouille.

       

      Intr-o zi Bazil a descoperit sediile celor doua companii rivale de armament ce produsesera mina antipersonal care i-a omorat tatal si respectiv glontul care l-a ranit pe el insusi si a inteles ca scopul lui in viata este sa ii doboare la pamant pe patronii acestora.

       

      Cu ajutorul noilor prieteni, care dovedesc tot felul de talente ascunse, precum si recurgand la o serie de trucuri ingenioase, Bazil reuseste sa ii asmuta pe directorii executivi ai celor doua companii unul impotriva celuilalt, in comedia Micmacs / Micmacs à tire-larigot.

      CUMPARA

      Voteaza Micmacs

      Trailer (0) Micmacs
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-03-23