Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Mortdecai

      Dealer-ul de artă Charles Mortdecai porneşte în căutarea unui tablou furat despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziştilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna. Va reuşi?

       

      Pungași, aventurieri și cuceritori. Acestea sunt rolurile care l-au făcut celebru pe Johnny Deep, răsfățațul Hollywoodului de câțiva ani buni încoace. Actorul își adaugă în palmares o nouă performanță: aristocrat britanic iubitor de artă. Se folosește de farmecul său, de performațele actoricești care l-au făcut unic pentru a crea o comedie de spionaj unică.

       

      Povestea filmului îl are în centru pe dealerul de artă aristocrat Charles Mortdecai (Johnny Depp), aflat în căutarea unui tablou furat, despre care se spune că ar conține un cod secret ce oferă acces la comorile ascunse ale naziștilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna.

       

      Filmul are la bază romanul de succes The Great Moustache Mystery, ultimul  din seria imaginată de Kyril Bonfiglioli. Autorul – personaj este un fost dealear de artă devenit redactor şi, ulterior, scriitor. Personajul Charlie Mortdecai a fost descris ca un anti-erou, iar aventurile sale s-au extins pe parcursul a patru cărţi, ultima publicată după moartea autorului.

       

      Din distribuția filmului mai fac parte Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany și Olivia Munn. David Koepp (Ghost Town, Premium Rush) a regizat filmul, după un scenariu de Eric Aronson (On the Line).

      CUMPARA

      Voteaza Mortdecai

      Trailer (2) Mortdecai
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2014-12-05