Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Ondine

      Ondine este povestea lui Syracuse (Colin Farrell), un pescar irlandez singuratic, iresponsabil şi alcoolic în faza de recuperare, care a divorţat de soţie şi s-a înstrăinat de fiica lui Annie în vârstă de 10 ani, care este condamnată să-şi petreacă viaţa într-un scaun cu rotile din cauza unei boli grave de rinichi.

       

      Atunci când pescarul prinde în navodul lui o femeie frumoasă şi misterioasă, pe care o botează Ondine şi de care se simte atras, Annie este convinsă că este vorba despre o creatură mitică a mării, care îşi leapădă pielea de focă şi se transformă în fiinţă umană atunci când se îndrăgosteşte de bărbatul potrivit.

       

      Imaginaţia bogată a fiicei sale îl determină pe Syracuse să se întrebe dacă Ondine nu este o sirenă, mai ales că din momentul în care femeia a intrat în viaţa lui i-a adus numai noroc, ajutându-l să obţină capturi record de peşte şi să-şi amelioreze relaţia cu Annie.

       

      Teoriile despre originea magică a lui Ondine încep să circule printre localnici, pe masură ce femeia transformă existenţele tuturor în moduri pe care nici nu şi le imaginaseră, dar apariţia unui străin ce caută o creatură reală sau ficţională în satul lor reuşeşte să rupă vraja.

      CUMPARA

      Voteaza Ondine

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-03-24