Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Red

      În filmul de acţiune Greu de pensionat / RED, Frank Moses (Bruce Willis), Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) si Victoria (Helen Mirren) au fost agenţi CIA de top până în momentul în care s-au retras din activitate, însă secretele pe care le cunosc din interiorul organizaţiei îi transformă în ţinte vii pentru un asasin high-tech.


      Întrucât existenţa sa linistită şi idilică este ameninţată, iar femeia pe care o iubeşte pe nume Sarah (Mary-Louise Parker) este în pericol din cauza dezvăluirii identităţii lui, Frank Moses apelează la ajutorul membrilor fostei sale echipe într-un efort disperat de a supravieţui. Cei patru foşti agenţi secreţi trebuie să îşi folosească inteligenţa, experienţa şi abilităţile de luptători şi să colaboreze cât mai eficient dacă vor să rămână cu un pas înăintea urmăritorilor şi să îşi salveze vieţile.


      Misiunea aparent imposibilă de a pătrunde în cartierul general al CIA este dusă la capăt cu succes de către Joe, Frank, Victoria şi Marvin, care reuşesc să dejoace una dintre cele mai mari conspiraţii din istoria guvernamentala în super-acţiunea comică Greu de pensionat / RED.

      CUMPARA

      Voteaza Red

      Trailer (2) Red
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-06-02