Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Rome - Season 2

      (Roma - Sezonul 2 - 2005)
      UK: 90 min(1 episode)
      Actiune, Drama, Istoric, Romantic, Razboi
      N15
      Cumpara DVD & Bluray
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Rome - Season 2

      Julius Caesar a fost asasinat si razboiul civil ameninta sa distruga Republica. In vidul de putere aparut dupa moartea lui Caesar, orgoliile si setea de ascensiune declanseaza o competitie acerba.

       

      Ambitiosul si crudul Mark Antoniu urmareste sa isi intareasca pozitia facand o alianta cu Atia, insa ajunge la cutite cu fiul ei, Octavian – care a fost desemnat drept succesor in testamentul lui Caesar. Conspiratorul Brutus se gandeste cum sa ceara clementa de la mase care il considera un criminal, in timp ce mama lui, Servilia pune la cale un complot mortal.

       

      Tot in acelasi timp, Titus Pullo incearca sa il readuca la normalitate pe prietenul lui, Lucius Vorenus, care este devastat de tragedia petrecuta recent in familia lui. Inca odata, destinele acestor doi soldati obscuri se vor lega inexorabil de insusi destinul Romei.

       

      Elemente speciale: • Toate drumurile duc la Roma: ghid interactiv coordonat de coproducatorul si consultantul istoric, Jonathan Stamp. • Povestea celor doua Rome – Roma Antica se imparte în doua orase pentru doua clase diferite – vedeti cum patricienii si plebeii se deosebeau din toate punctele de vedere – de la muncile pe care le prestau, petrecerea timpului liber si pana la religie.

       

      • Making of Roma, Sezonul II – un tur unde puteti vedea echipamentele de productie ale serialului – de la costume, platouri de filmare pana la efectele speciale – plus o privire detaliata asupra bataliei de la Philippi.

       

      • Ascensiunea lui Octavian: Primul imparat al Romei - povestea baiatului abil si viclean care a devenit cel mai puternic om din Roma. • Antoniu si Cleopatra – o privire relevanta asupra uneia dintre cele mai celebrea povesti de dragoste din istorie. • Cinci comentarii audio cu distributia si echipa de productie.

      CUMPARA

      Voteaza Rome - Season 2

      Trailer (0) Rome - Season 2
      Fotografii (6) Rome - Season 2
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-03-21