Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ronal the Barbarian 3D

      (Ronal Barbarul - 2011)
      89 min
      Aventura, Desene animate, Fantastic
      AG - Audienta Generala
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Ronal the Barbarian 3D

      Ronal Barbarul – cel mai atipic barbar de pe Pământ, într-o simpatică animaţie în 2d şi 3D pentru toata familia.

       

      Ronal Barbarul nu este interesat de lupte, cuceriri sau chefuri. Visul său este ca toți să îl lase în pace. Însă soarta i-a hotărât un alt destin. Într-o bună zi, Volcazar, șeful unui trib inamic, îi ia în prizonierat pe toți barbarii cu scopul de a-i sacrifica și a-i aduce ca ofrandă zeilor, pentru a dobândi puterea asupra întregii lumi. În libertate rămâne doar Ronal.

       

      Acum el împreună cu înţeleptul Alibert, cu tânăra războinică Zandra și cu metrosexualul elf Elric, trebuie să treacă multe teste, pentru a-şi elibera poporul, a dobândi încrederea în forțele proprii și... pentru a cunoaștea dragostea.

       

      Ronal Barbarul are la bază un scenariu scris de Thorbjørn Christoffersen după o idee care aparţine celor trei prieteni ce aveau să semneze ulterior şi regia: Kresten Vestbjerg Andersen, Thorbjørn Christoffersen şi Philip Einstein Lipski.

       

      “Sursa de inspiraţie pentru Ronal Barbarul a fost o fotografie din 1981 a trupei americane MANOWAR ce dezvăluia o lume a costumaţiilor din piele, a capselor, a masculinităţii ostentative, și a dermatografului pentru bărbaţi.


      Am vrut să reproducem această fotografie într-un film de fantezie, în care publicul să poată recunoaşte toate tipologiile clasice Disney, redate însă în propriul nostru stil danez în care până şi cei mici se simt perfect confortabil să li se vorbească cu maturitate şi deschidere.


      Aşadar, în mod natural, celui mai neputincios i se dă cea mai dură misiune posibilă pentru a-i da şansa să descopere că adevarata forţă vine din interior.


      Scopul nostru a fost să imaginăm o lume în care oricine îşi poate găsi locul: de la barbarii mânjiţi cu uleiuri la orcile pline de cercei, elfii metrosexuali sau amazoanele irezistibil de lascive, toată lumea este binevenită la bord” spune Thorbjørn Christoffersen iar Philip Einstein Lipski completează: “animaţia asta este despre izbăvire într-un fel, despre frumuseţea prieteniilor spontane şi despre comicul din fiecare întâmplare pe care în viaţa reală îl ratăm atât de des.”


       

       

      Voteaza Ronal the Barbarian 3D

      Fotografii (30) Ronal the Barbarian 3D
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-08-14