Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Safe House

      Safe House/ Casa conspirativa este un thriller în care protagonişti sînt Denzel Washington şi Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Denzel Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, şi un agent începător, Matt Weston (Ryan Reynolds), care devin parteneri şi trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari.

       

      Cînd casa conspirativă e atacată de mercenari, ei doi reuşesc să scape, dar acum foştii duşmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi doreşte morţi. 

       

      În ultimul an, Weston(Ryan Reynolds) a fost frustrat de postul său inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visînd să devnă agent operaţional, aşteaptă ocazia perfectă pentru a-şi dovedi loialitatea. Cînd singurul ocupant al casei se dovedeşte a fi cel mai periculos om pe care l-a întîlnit pînă acum, Weston e gata pentru a-şi face datoria.

       

      La rîndul său, Tobin Frost (Denzel Washingtona reuşit să scape pentru aproape un deceniu. Unul din ceimai buni agenţi de teren pe care i-a avut vreodată CIA, acesta a părăsit agenţia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus să plătească mai bine, daunele făcute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poartă cu el un secret.

       

      Cei doi se aliază pentru a-şi a seama dacă cei care i-au atacat sînt mercenari sau a fost mîna cuiva din interior care vrea să-i elimine, pentru că îi stau în cale.

      CUMPARA

      Voteaza Safe House

      Trailer (1) Safe House
      Fotografii (16) Safe House
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-09-12